Ολοκληρώθηκε το televoting για την Eurovision

Οι γραμμές άνοιξαν και οι τηλεθεατές ψήφισαν...

Ολοκληρώθηκε το televoting για την Eurovision

πρώτη ανάρτηση: 19-05-2013, 00:03

Ο κύβος για τον νικητή της 58ης Eurovision ερίφθη: γύρω στα μεσάνυχτα, οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν για το televoting!

Αφού παρουσιάστηκαν και τα 26 διαγωνιζόμενα τραγούδια, η παρουσιάστρια του σόου, Pedra Mede, έδωσε το σύνθημα και η ψηφοφορία του κοινού άρχισε, ενώ στη σκηνή τραγουδούσε η περσινή νικήτρια, Loreen.

Η τελική βαθμολογία κάθε χώρα�� προέρχεται σε ποσοστό 50/50 από τις ψήφους των κριτικών επιτροπών (που βαθμολόγησαν τις συμμετοχές μετά την πρόβα τζενεράλε) και του κοινού.

Η διαδικασία

Η ψηφοφορία γίνεται με κλήση στον τηλεφωνικό αριθμό 9011199ΧΧ (προσθέτοντας τα δύο τελευταία νούμερα που αντιστοιχούν στη σειρά εμφάνισης των χωρών) ή στέλνοντας sms στο 19559 με τον κωδικό της χώρας. Η χρέωση για κάθε τηλεφωνική κλήση είναι 0,61 ευρώ και για κάθε γραπτό μήνυμα 0,615 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Για πρώτη φορά, μπορούμε να ψηφίσουμε με πιστωτική κάρτα, με τις ίδιες χρεώσεις, «κατεβάζοντας» στο smartphone το σχετικό app της Eurovision για ios και android, από την ιστοσελίδα του διαγωνισμού .

ΠΡΟΣΟΧΗ: μπορούμε να ψηφίσουμε μέχρι 20 φορές, και οι κάτοικοι κάθε χώρας ΔΕΝ μπορούν να ψηφίσουν την δική τους συμμετοχή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top