Έλενα Παπαβασιλείου: Προτιμώ να είμαι μόνη μου από ότι σε μια σχέση γεμάτη συμβιβασμούς"

Φωτογραφίζεται με μαγιό και αποκαλύπτει πότε τα έβλεπε όλα σκούρα

Έλενα Παπαβασιλείου: Προτιμώ να είμαι μόνη μου από ότι σε μια σχέση γεμάτη συμβιβασμούς"

Μπορεί να πλησιάζει το καλοκαίρι και να είναι ακόμα single, η Έλενα Παπαβασιλείου όμως περνάει καλά και μόνη της και φαίνεται.

Είναι ήρεμη και ευτυχισμένη αλλά ομολογεί ότι θέλει να της χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα.

«Προτιμώ να είμαι μόνη μου και καλά, παρά να βρίσκομαι σε μία κακή γεμάτη συμβιβασμούς σχέση. Αν έρθει ο σωστός άνθρωπος, με χαρά θα ερωτευτώ. Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να μοιράζεσαι πράγματα» λέει σε συνέντευξή της και προσθέτει «Δεν έχω την αγωνία του να ερωτευτώ. Την έχω βιώσει, βέβαια, στο παρελθόν. Σκεφτόμουν ότι "δεν μ' αρέσει να είμαι μόνη μου". Ο έρωτας τα κάνει όλα πιο όμορφα. Όταν είμαι ερωτευμένη, η ζωή είναι πιο ωραία. Αλλά αυτό δεν προγραμματίζεται. Όταν είναι να έρθει, θα συμβεί. Αυτό που έχει αξία είναι να το αισθανθείς έντονα»

elena_papavasileiou1.jpg

«Δεν ερωτεύομαι εύκολα, αλλά όταν συμβαίνει είναι δυνατά! Έχω ερωτευτεί παράφορα» διευκρινίζει.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός εκτός από τις αποκαλύψεις που έκανε για την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε... και το τέλειο κορμί της στη φωτογράφιση που έκανε με μαγιό. Όπως λέει δεν ήταν όλες οι περίοδοι της ζωής της… ρόδινες!

papavasileiou_2.jpg

«Υπήρξε μια περίοδος που ήμουν κλεισμένη στον εαυτό μου και δεν είχα καμία διάθεση να γνωρίσω κανέναν άνθρωπο (...). Και αυτόν τον χειμώνα συνέβη. Όταν δεν δούλευα αρκετά, ειδικά την εποχή μετά το Dancing With The Stars, προτιμούσα να κάθομαι στο σπίτι ή να βλέπω τους φίλους μου. Δεν ήμουν ανοιχτή σε μια γνωριμία. Τώρα πια με βρίσκετε σε μια πολύ καλή φάση, αισιόδοξη και χαρούμενη. Νομίζω ότι βοηθά και λίγο ο ήλιος».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top