«Ήρωες Ανάμεσά μας – Η Αρχή»:23 Μαΐου η πρεμιέρα με τη Μαρία Χούκλη

Κάποιοι άνθρωποι ζουν πιο πολύ με το «Εμείς» παρά με το «Εγώ»

«Ήρωες Ανάμεσά μας – Η Αρχή»:23 Μαΐου η πρε��ιέρα με τη Μαρία Χούκλη

Πρώτη ανάρτηση: 17/05/2013 23:45​

Στην Ελλάδα, όπως σε όλες τις χώρες, υπάρχουν ανάμεσά μας άνθρωποι που ζουν πιο πολύ με το «Εμείς» παρά με το «Εγώ». Που φροντίζουν μέσα από την καθημερινότητα και τις πράξεις τους να μας δίνουν ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο.

SAKHS_ROUVAS-PERIKLHS_KALOPOULOS-KORH_ANTONIAS_SIDHROPOULOU_-ANTONIA_SIDHROPOULOU.jpg
Στο κάλεσμα της μεγάλης κοινωνικής αποστολής του ΑΝΤ1 ανταποκρίθηκαν με μεγάλη θέρμη συνάνθρωποί μας από κάθε γωνία της Ελλάδας. Οι αιτήσεις των Ηρώων που προτάθηκαν ξεπέρασαν τις 2.500.

Την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 23:15 η Μαρία Χούκλη μέσα από το «Ήρωες Ανάμεσά μας – Η Αρχή» που θα προηγηθεί των εβδομαδιαίων εκπομπών, θα μας εισάγει στον ξεχωριστό κόσμο των Ηρώων.

PERIKLHS_KALOPOULOS.jpg
Μεταξύ άλλων, μέλη της επιτροπής θα μοιραστούν μαζί μας συναισθήματα και εντυπώσεις που αποκόμισαν από την ιδιαίτερη αυτή εμπειρία, αλλά και το δύσκολο έργο τους να επιλέξουν ανάμεσα από χιλιάδες, τους 10 Ήρωες που θα γνωρίσουμε μέσα από τις επόμενες εκπομπές ενώ ορίζουν την έννοια του τον ηρωισμού και μας βοηθούν να κατανοήσουμε τη σημασία της λέξης «Ήρωας».
ALEX0054.jpg
Η ιδέα του «Ήρωες ανάμεσά μας» γεννήθηκε πριν από μερικά χρόνια στη Στοκχόλμη. Οι παραγωγοί ήθελαν να φωτίσουν μια άλλη πτυχή της σουηδικής πραγματικότητας, να δώσουν θετικά παραδείγματα, να εμπνεύσουν αισιοδοξία και ελπίδα. Λίγα χρόνια αργότερα οι «Ήρωες» έχουν ξεπεράσει πια τα στενά όρια του τηλεοπτικού προγράμματος και πλέον, αποτελούν ένα κοινωνικό φαινόμενο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top