Η Χατιτζέ κάνει μάγια στη Χουρέμ

Συγκλονιστικές εξελίξεις στον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή»

Κόβουν την ανάσα οι εξελίξεις στον «Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή». Μετά το θάνατο του Ιμπραήμ η Χατιτζέ βάζει σκοπό της ζωής της να σκοτώσει τη Χουρέμ.

Η Νικγιάρ συναντιέται με την Χουρέμ και την ενημερώνει ότι η Μιχριμάχ θα συναντηθεί με τον Μπαλί Μπέη στο κτίριο Μερμέρ.

Εκείνη πηγαίνει κατευθείαν εκεί και συναντά να την περιμένει η Χατιτζέ. Ο�� δυο γυναίκες έχουν μια έντονη συζήτηση, όταν ξαφνικά η Χουρέμ χάνει τις αισθήσεις της, όταν μια γυναίκα της κλείνει το στόμα.

Όταν συνέρχεται βρίσκεται στο κρεβάτι και δε θυμάται τίποτα από την προηγούμενη βραδιά.

Η Χουρέμ αρρωσταίνει βαριά και γεμίζει κοκκινίλες σε όλο της το σώμα. Η σουλτάνα φοβάται ότι η ασθένειά της είναι μεταδοτική, όμως ο γιατρός της λέει πως μάλλον δεν είναι και της ετοιμάζει μια αλοιφή.

Εκείνη ζητά να μη μαθευτεί τίποτα στο παλάτι για την αρρώστιά της, όμως ο Σουλεϊμάν το μαθαίνει και τρέχει στο πλευρό της.

Ο Σουλτάνος ρωτά τον γιατρό αν κάποιος προσπάθησε να δηλητηριάσει τη Χουρέμ, εκείνος όμως δεν μπορεί να δώσει απάντηση. Ο Σουλεϊμάν ξαγρυπνά στο προσκεφάλι της Χουρέμ, απαγγέλλοντάς της ποιήματα και παρακαλώντας τον Αλλάχ να την κάνει καλά.

Όταν η Χουρέμ συνέρχεται, λέει στην Νικγιάρ ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε και θυμωμένη διατάζει να βάλουν την Νικγιάρ σε ένα τσουβάλι και να την ρίξουν στο Βόσπορο.

Εκείνη τότε της αποκαλύπτει ότι η Χατιτζέ την έβαλε να την παραπλανήσει, υποσχόμενη ότι θα της δώσει την κόρη της και της έκανε μάγια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top