Λιάγκας για Μενεγάκη: «Τελικά η Μενεγάκη έχει φάει ή έχει ρίξει κέρατο»;

Εκείνος θα τη συγχωρούσε την απιστία;

Λιάγκας για Μενεγάκη: «Τελικά η Μενεγάκη έχει φάει ή έχει ρίξει κέρατο»;

Βγήκε η Μενεγάκη και είπε ότι όλοι έχουν φάει κέρατο και αν τον αγαπάς τον άλλον το συγχωρείς και άρχισαν εκεί στο Πρωινό mou να έχουν απορίες για την ερωτική ζωή της παρουσιάστριας.

Πρώτος και καλύτερος ο… συμμαθητής Γιώργος Λιάγκας που έχει κι ένα θάρρος παραπάνω λόγω του κοινού παρελθόντος.

«Το ζητούμενο ποιο είναι, αν τρως κέρατο ή αν δίνεις για να καταλάβω δηλαδή. Η Μενεγάκη τοποθετήθηκε στο αν έχει ρίξει κέρατο ή αν έχει φάει», αναρωτήθηκε με πονηρό βλέμμα ο παρουσιαστής με τους υπόλοιπους της παρέας να κάνουν απλά εικασίες.

«Εγώ πιστεύω ότι εννοούσε πως είναι κάτι που συμβαίνει και ότι αν αγαπάς κάποιον, συγχωρείται», είπε η Φαίη, αλλά ο καλός της δεν ικανοποιήθηκε από την απάντηση.

«Εσείς τι καταλάβατε; Η Μενεγάκη έχει φάει κέρατο ή έχει ρίξει; Σας το ρωτώ ευθέως, αλλά δεν μου απαντάτε», επανέλαβε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πάντως επειδή δεν έβγαλαν άκρη για το τι έχει συμβεί με το Λενιώ και το… κέρατό της, ο Λιάγκας φρόντισε να πει τι θα έκανε αυτός σε ανάλογη περίπτωση για να στείλει και το μήνυμά του στη… σύζυγο.

«Εγώ συμφωνώ με τον Γκουντάρα. Ότι δηλαδή αν αγαπάς πάρα πολύ μια γυναίκα και πάει με άλλον δεν την συγχωρείς. Μπορεί να είσαι χώμα, να υποφέρεις, αλλά δεν τη συγχωρείς», είπε ο παρουσιαστής, έτσι για να λύνονται οι παρεξηγήσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top