Η φωτογραφία που έκανε τη Φ. Σκορδά να κλάψει στην εκπομπή της

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Η φωτογραφία που έκανε τη Φ. Σκορδά να κλάψει στην εκπομπή της

Έντονα φορτίστηκε σήμερα η Φαίη Σκορδά όταν στη�� εκπομπή πρόβαλαν την φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού που έχασε τη μητέρα της στον πόλεμο και επειδή δεν μπορούσε μακριά της, τη ζωγράφισε και πήγε και κοιμήθηκε μέσα στην… αγκαλιά της.

Η φωτογραφία κάνει τον γύρω του διαδικτύου μέσω facebook και Twitter και έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση σε όλους.

Το συγκεκριμένο κοριτσάκι έχασε τη μαμά του στον πόλεμο και πήγε σε ορφανοτροφείο για να μπορέσει να επιβιώσει. Εκεί το κοριτσάκι δεν έτρωγε, δεν έπινε, δεν κοιμόταν, δεν έπαιζε με τα υπόλοιπα παιδιά, δεν μιλούσε και οι εργαζόμενοι στο ίδρυμα δεν μπορούσαν να το συνεφέρουν.

koritsaki1.jpg

Ένα βράδυ ξυπνούν και δεν το βρίσκουν στο κρεβατάκι του. Την ψάχνουν σε όλο το ορφανοτροφείο και τελικά την βρίσκουν στο προαύλιο, όπου είχε ζωγραφίσει με κιμωλία τη μαμά της, έβγαλε τα παπουτσάκια της και μπήκε μέσα στην αγκαλιά της για να κοιμηθεί.

Αυτή η εικόνα συγκλόνισε τη Φαίη που με σπασμένη φωνή είπε:

«Αυτή η φωτογραφία, αυτή η εικόνα περιέχει την ιερή αγάπη της μάνας. Όλη η αγάπη είναι σ’ αυτήν την εικόνα».

Μάλιστα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και με δυσκολία συνέχισε:

«Εμένα αυτή η φωτογραφία με συγκλόνισε. Είναι τρεις μέρες που τη συζητάω με τους δικούς μου ανθρώπους. Αυτή η εικόνα είναι για να ξυπνάμε που και που. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η αγάπη της μαμάς προς το παιδί, η αγάπη των γονιών προς το παιδί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top