Φαρμάκι για τον Αγάθωνα στάζει ο Σατσίδης

«Έθαψε» τον διαγωνισμό της Eurovision

​Άλλοι στο Μάλμε σερβίρουν δωρεάν αλκοόλ και άλλοι στην Ελλάδα... στάζουν μέλι... Δε συγκινήθηκε ιδιαίτερα ο Γιώργος Σατσίδης με την ελληνική συμμετοχή..

«Επειδή βλέπουμε να γίνονται πολλές ανατροπές είναι καλό και οι ερμηνευτές που τραγουδούν να μην λένε “θα πάρω την πρωτιά” γιατί μπορεί να βρεθείς στο τέλος και να απογοητεύσεις κι έναν κόσμο που περιμένει να δει κάτι καλύτερο» είπε ο παρουσιαστής.

Φαρμάκι για την ελληνική συμμετοχή φαρμάκι και για τον διαγωνισμό της Eurovision.

«Νομίζω ότι είναι απλά απρόβλεπτο, δεν είναι ένας σοβαρός διαγωνισμός. Το να κερδίσει κάποιος δεν σημαίνει και τίποτα αλλά πραγματικά δεν μπορείς να το ψυχολογήσεις. Θα έλεγα γενικά ότι είναι ένα πανηγύρι όπως το έχουν χαρακτηρίσει που δεν πρέπει να το παίρνουμε τόσο σοβαρά» υποστηρίζει.

Μέχρι και το Μαυροβούνιο σχολίασε… «Τα ρούχα είναι άθλια κατά κύριο λόγο..... Θα έλεγα ότι αυτός ο διαγωνισμός δεν διακρίνεται ούτε για το γούστο του στο κομμάτι της εμφάνισης ούτε δημιουργεί τάσεις στη μουσική» είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top