Κ. Καινούργιου: «Τα στήθη της Μ. Κορινθίου είναι πεσμένα»

Την έκραξαν στο Δέστε τους για το αβυσσαλέο ντεκολτέ της

Κ. Καινούργιου: «Τα στήθη της Μ. Κορινθίου είναι πεσμένα»

Με αβυσσαλέο ντεκολτέ εμφανίστηκε χθες η Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό mou και φυσικά δεν γλίτωσε από την… «αστυνομία μόδας» των Δέστε τους. Το τι είπε το στοματάκι τους για την ηθοποιό δε λέγεται. Μέχρι και η Καινούργιου πήρε φόρα και δεν τη σταμάταγε κανείς.

«Θέλω να προσέξετε λίγο το μπούστο… Είναι πολύ όμορφη γυναίκα, πάντα, αλλά έχω την εντύπωση ότι δε φοράει στηθόδεσμο και θα έπρεπε να φοράει. Γιατί βλέπω μια πτώση», είπε η Καινούργιου, που τα δικά της είναι πάντα στητά και… ντούρα και ο Μουτσινάς πήρε πάσα και συνέχισε το… θάψιμο:

«Ναι είναι λίγο κουρασμένα. Το μπούστο αποφάσισε να μας το δείξει όλο. Πιστεύω ότι μέχρι την Παρασκευή βλέπουμε θηλή standard».

Τι κι αν η Μαρία Ηλιάκη πήγε να το σώσει λέγοντας ότι της αρέσει που στο φυσικό στήθος υπάρχει μια μικρή πτώση… η Κατερίνα εκεί να ��πιμένει ότι η Μαρία Κορινθίου έπρεπε να φορέσει στηθόδεσμο.

«Βρε Μαρία μου, κι εμένα δεν μου αρέσουν τα πλαστικά στήθη που είναι κολλημένα εκεί πάνω, αλλά να φοράς ένα στηθόδεσμο, να στο ανεβάσει», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top