Δημοσιογράφος στο κανάλι της Βουλής, με… 1.6 εκ. δολάρια στη λίστα Λαγκάρντ!

Τέθηκε θέμα στην Προανακριτική, από την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Δημοσιογράφος στο κανάλι της Βουλής, με… 1.6 εκ. δολάρια στη λίστα Λαγκάρντ!

Θέμα έθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή για δημοσιογράφο της Βουλής, που το όνομα της βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της εξέτασης του Ιωάννη Διώτη, έκανε μια αποκάλυψη, ρωτώντας τον Γενικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ, αν γνωρίζει το όνομα Ειρήνη Αναστασοπούλου, το οποίο βρίσκεται στη λίστα, με καταθέσεις… 1.629.000 δολαρίων στην τράπεζα HSBC.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Διώτης απάντησε σαν να μην ήξερε πως η κυρία Αναστασοπούλου που είναι στη λίστα, είναι η δημοσιογράφος που ο ίδιος γνωρίζει.

«Δεν ξέρω αν πρόκειται για την ίδια» είπε, με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να του τονίζει πως «ναι, πρόκειται για την ίδια», και τον Ιωάννη Διώτη ν΄ανταπαντά: «τώρα το ακούω, τώρα το μαθαίνω!»

Για να εισπράξει την απάντηση από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

«Κύριε Διώτη, σας ρώτησα αν γνωρίζετε κάποιο από αυτά τα πρόσωπα, απαντήσατε όχι γενικά. Σας είπα ειδικότερα να σας ρωτήσω για τα ονόματα. Μου απαντάτε ότι αυτό το πρόσωπο το γνωρίζετε. Βλέπετε ότι έχει νόημα. Δεν είναι για να σας βασανίζω όπως με τη σκαιά συμπεριφορά του επιλέγει να λέει και να ξαναλέει ο κ. Μαρκογιαννάκης! Είναι διότι πρέπει να ελεγχθούν αυτά τα θέματα. Οταν υπάρχει δημοσιογράφος μέσα με 1.630.000 δολάρια και είναι στο κανάλι της Βουλής, υπάρχουν ζητήματα!»

Στη λίστα Λαγκάρντ σε συνεχόμενους κωδικούς, υπάρχουν τρεις καταγραφές με το επώνυμο Αναστασοπούλου. Ειρήνη, Αλεξάνδρα, και Ιωάννα, με 1,629,000 δολάρια έκαστη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top