Ακάθεκτος ο Ν. Μουτσινάς συνεχίζει το κράξιμο στην Κ. Γκαγκάκη!

«Ας της πουν κάτι εκεί στον ΑΝΤ1»

Εμμονή έχει πάθει ο Νίκος Μουτσινάς με την Κατερίνα Γκαγκάκη και τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar. Δεν περνά Δευτέρα βρε παιδί μου που να μην τη θάψει τη γυναίκα από την εκπομπή του.

Έτσι έγινε λοιπόν και χθες, μόνο που αυτή τη φορά ο Νίκος πήρε φόρα.

«Για ποιο λόγο μωρεεεεε; Ας μιλήσει με ��ον ΑΝΤ1, στα γραφεία τους είναι. Είναι και υπεύθυνη. Ας μιλήσει να πάρει μια εκπομπή που θα λέγεται “Τα της Κατερίνας”, “Τα χαμπέρια της Γκαγκάκη”», είπε ο Νίκος που καθόλου δεν του άρεσε που στο τελευταίο live του show μεταμορφώσεων η Κατερίνα Γκαγκάκη έθαψε στην κυριολεξία όλους τους καλλιτέχνες που πήγαν στην Eurovision και τους οποίους υποδύθηκαν οι συμμετέχοντες στο show.

«Τους έθαψε όλους μωρέ και είπε ότι ήταν καλύτεροι αυτοί που συμμετείχαν στο show. Δεν γίνεται να θάβεις τους άλλους και να λες ότι οι δικοί τους ήταν καλοί. Αν ήταν κάτι τσαπατσούλικο του Αλκαίου, τσαπατσούλικο θα ήταν και αυτό που είδε στο show γιατί πάνω σ’ αυτό πάτησαν. Γιατί να μας πει την άποψή της για το τραγούδι και να μην μας πει την άποψή της για τον Καζάκο;», αναρωτήθηκε έντονα ο παρουσιαστής και συνέχισε ακάθεκτος το κράξιμο.

«Η Κατερίνα φέτος λοιπόν δεν μου αρέσει καθόλου γιατί απλώνεται πάρα πολύ και χάνουμε το νόημα σ’ αυτό που βλέπει. Τελικά δεν κατάλαβα… της άρεσε κάτι από αυτό που είδε γιατί το άπλωνε τόσο πολύ για να πει την άποψή της που τελικά δεν κατάλαβα», είπε.

Για το τέλος δε άφησε το καλύτερο:

«Επίσης δεν μπορώ το ύφος της όταν δίνει την βαθμολογία. Όταν δίνει την βαθμολογία της η Κατερίνα Γκαγκάκη νομίζει ότι κάτι γίνεται στην Ελλάδα. Ότι κάτι πολύ σημαντικό γίνεται, ότι παρακολουθούμε μία μετάβαση σε κάτι άλλο, καινούργιο», είπε.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ακόμα δεν έχει πει τίποτα για όσα της προσάπτει ο Νίκος. Τον αφήνει απλά να… μιλάει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top