Οι δύσκολες ώρες της Φαίης Σκορδά

Η άγνωστη περιπέτεια που πέρασε μετά από τη γέννηση του γιου της

Οι δύσκολες ώρες της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά ήταν μία από τις πολλές γυναίκες, που μετά από την γέννηση του παιδιού της ήρθαν αντιμέτωπες με την επιλόχειο κατάθλιψη.

Η ίδια η παρουσιάστρια μάλιστα και ο σύζυγός της δε θέλησαν να κάνουν γνωστή αυτή την περιπέτειά τους και την μοιράστηκαν μόνο με ελάχιστους στενούς φίλους και συγγενείς.

Σύμφωνα με δημοσίευματα, η Φαίη κατάφερε να ξεπεράσει την επιλόχειο κατάθλιψη με την στήριξη του συζύγου της, που ήταν πάντα στο πλευρό της και θέλησε να τη βοηθήσει, δείχνοντας υπομονή και κατανόηση.

Η ίδια, σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πόσο πολύ άλλαξε η ζωή της μετά τον ερχομό του μικρού Γιάννη, χωρίς ωστόσο να μιλήσει ξεκάθαρα για επιλόχειο κατάθλιψη.

«Η γέννα και το διάστημα που ακολούθησε ήταν μεγάλο σοκ για μένα. Ήμουν επί 24 ώρες πάνω από το μωρό. Δεν με ενδιέφερε τίποτα και κανένας. Δεν πρόσεχα ούτε την εμφάνισή μου, ούτε τη διατροφή μου. Δεν είχα κοιταχτεί στον καθρέφτη και δεν με απασχολούσε το θέμα των κιλών μου. Τους είχα βάλει όλους σε δεύτερη μοίρα, ακόμη και τον Γιώργο και τη μαμά μου που ερχόταν τον πρώτο καιρό για να με βοηθήσει. Τους μιλούσα μόνο αν ήταν κάτι γύρω από το μωρό. Η ευθύνη ήταν τόσο μεγάλη που φοβόμουν συνεχώς ότι κάτι κακό μπορεί να γίνει ή μπορεί να πάθει κάτι το παιδί. Όλα μου τα συναισθήματα ήταν στην υπερβολή τους. Δεν μπορούσα να τα ελέγξω. Έβαζα τα κλάματα με το παραμικρό. Ίσως εκείνο τον καιρό να πέρασα αυτό που λένε επιλόχειο κατάθλιψη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της τον Σεπτέμβριο του 2011.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top