Η Ελένη θα βραβεύσει τις «Μητέρες της ζωής μας»

Στα χνάρια του… Σάκη κι αυτή

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να αναζητά τους… ήρωες της καθημερινότητας για να τους βραβεύσει, η Ελένη όμως αναζητά τις… «μητέρες της ζωής μας» που θα τις βραβεύσει και εκείνη.

Σύμφωνα με επίσημο δελτίο τύπου, ο ALPHA θεσμοθετεί τα βραβεία «Μητέρες της ζωής μας» και μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα αναδείξει τις μητέρες εκείνες που με τις πράξεις τους επηρεάζουν έμπρακτα και με θετικό τρόπο τις ζωές των άλλων.

Το δελτίο τύπου του ALPHA αναφέρει:

«Ο ALPHA μέσω της εκπομπής «Ελένη» θεσμοθετεί ετήσια βραβεία.

Ο ALPHA ανακοινώνει τη θεσμοθέτηση των ετήσιων βραβείων “Οι Μητέρες της ζωής μας”, για την ανάδειξη και αναγνώριση των μητέρων εκείνων που με τις πράξεις ή τη στάση τους επηρεάζουν έμπρακτα και με θετικό τρόπο τη ζωή άλλων.

O ALPHA, με τη συμμετοχή των τηλεθεατών θα αναδείξει μέσα από δέκα μητέρες εκείνη που με τη δράση της θα αποτελέσει σύγχρονο πρότυπο κοινωνικής προσφοράς. Η ανακοίνωση του θεσμού θα γίνει από την Ελένη Μενεγάκη στις 13 Μαΐου στην εκπομπή “Ελένη”».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top