Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο αγκαλιά με την κορούλα της!

Δείτε στο βίντεο το ρουφηχτό φιλί που αντάλλαξε με τον σύζυγό της!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο αγκαλιά με την κορούλα της!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός ζουν τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους. Όπως σας γράψαμε νωρίτερα, η παρουσιάστρια το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο.

«Ήταν αιφνιδιαστικό, αλλά έχω την αίσθηση ότι η μικρούλα μας ήθελε να έρθει και να κάνουμε μαζί Πάσχα και Ανάσταση» δήλωσε τρισευτυχισμένη η παρουσιάστρια.

Ο Θέμης συγκινημένος είπε: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα που μας έχει δώσει αυτές τις μέρες. Είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Μια πριγκίπισσα»!

Η Σταματίνα περιέγραψε τη στιγμή που έσπασαν τα νερά λέγοντας: «Πάω στο μακιγιάζ και ξαφνικά μου έσπασαν τα νερά. Πήρα τον γιατρό μου και του είπα “έσπασαν τα νερά”. Με έφεραν τα παιδιά της εκπομπής στο μαιευτήριο. Πήρα τον άντρα μου τηλέφωνο στη διαδρομή και δεν μπορούσε να με πιστέψει» υποστήριξε.

Ο Σοφός από την άλλη τόνισε πως «ήταν η πρώτη φορά που δεν κατάλαβα πως διαχειρίστηκα το όλο θέμα. Ήμουν καθοδόν για τη δουλειά μου και έκανα αναστροφή.. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τη μανούλα έχει γίνει η Σταματίνα. Την καμαρώνω και την θαυμάζω στον θηλασμό, στη μητρότητα, στο μητρικό ένστικτο».

Δείτε στο βίντεο το τρισευτυχισμένο ζευγάρι να βγαίνει από το μαιευτήριο κρατώντας τη μικρή και το ρουφηχτό τους φιλί!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top