Πασίγνωστη παρουσιάστρια-ηθοποιός δεν θα βρεθεί ποτέ στην «αγκαλιά» του Σουλεϊμάν!

Η ημερομηνία σταθμός στη ζωή της- Τι θα συμβεί τον Οκτώβρη;

Πασίγνωστη παρουσιάστρια-ηθοποιός δεν θα βρεθεί ποτέ στην «αγκαλιά» του Σουλεϊμάν!

Την πλάτη της στον Σουλεϊμάν γυρνά η Δούκισσα Νομικού, αφού αρνείται να συμμετάσχει σε τουρκική σειρά!!

doukisa.jpg
Το γνωστό μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τη συμμετοχή της σε ελληνική σειρά, τις πασχαλινές της διακοπές, τη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη, την ημερομηνία σταθμό στη ζωή της(Ο��τώβρης) και την πορεία της στην τηλεόραση.

«Έχω εξελιχθεί προσωπικά και επαγγελματικά, έχω αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες κι έχω πραγματοποιήσει και με το παραπάνω όσα ονειρευόμουν» δηλώνει η πρώην Σταρ Ελλάς.

Αυτό το διάστημα κάνει την πρακτική της πίσω από τις κάμερες στον Αντ1 και δηλώνει πως «είναι πιο δημιουργικό και συναρπαστικό μερικές φορές. Η τηλεόραση είναι ομαδικό άθλημα και ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει ότι η ομάδα που δουλεύει πίσω από τις κάμερες έχει μεγαλύτερο άγχος και περισσότερες ευθύνες από τον παρουσιαστή».

Όσο για τα χρήματα που έβγαλε η ίδια από την τηλεόραση και γενικά η γενιά της, τονίζει πως «η γενιά μου δεν πρόλαβε να βγάλει χρήματα από την τηλεόραση. Δεν ζήσαμε τα χρυσά συμβόλαια».

Η Δούκισσα υποστηρίζει πως θα ήθελε πολύ να είναι και του χρόνου στην εκπομπή «Όλα», ενώ μετά από αρκετό καιρό πήρε το πτυχίο της και τον Οκτώβρη ορκίζεται!!

Το γνωστό μοντέλο που για πρώτη φορά πρωταγωνίστησε σε ελληνική ταινία, μιλώντας για σειρές δήλωσε ότι «σε τουρκική σειρά δεν θα συμμετείχα, αλλά για μια δεύτερη ταινία σίγουρα θα το ξανασυζητούσα»..

Στα προσωπικά, τονίζει πως «είμαι όπως ακριβώς με αφήσατε πέρυσι και πρόπερσι. Δεν έχω να πω κάτι. Όλα είναι μια χαρά».

Που θα περάσει το Πάσχα και με ποιον; «ήσυχα και οικογενειακά. Τις γιορτινές μέρες είναι όμορφο να τις περνάς με αυτούς που αγαπάς» λέει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top