Σαν Πασχαλινό παραμύθι: Η Ζέτα, το καλάμι και η κότα με τα Χρυσά Αυγά!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!!!

Σαν Πασχαλινό παραμύθι: Η Ζέτα, το καλάμι και η κότα με τα Χρυσά Αυγά!

​Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της παραδέχεται ότι ζει σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό τομέα η Ζέτα Μακρυπούλια και βεβαία ο βασικός υπαίτιος της ευτυχίας της δεν είναι άλλος από τον σύντροφο της …. Μιχάλη Χατζηγιάννη !

Σε νέα συνέντευξη της, η ηθοποιός-παρουσιάστρια-μοντέλο-σχεδιάστρια ρούχων για πρώτη φορά τα λέει έξω από τα δόντια κυρίως για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί από ηθοποιούς για το υποκριτικό της ταλέντο!

«Υπήρξαν περίοδοι που θα ήθελα να είχα καβαλήσει το καλάμι για να αντιμετωπίσω διάφορα πράγματα αλλά δυστυχώς δεν το έκανα» εξομολογείται η όμορφη Ζέτα, πετώντας βέλη κατά της showbiz!!

«Ο χώρος συγκεντρώνει ιδιότροπους ανθρώπους» λέει η γνωστή ηθοποιός , απαντώντας σε όλους αυτούς που την αποκαλούν ως την «κότα που κάνει τα χρυσά αυγά»!

«Μου έχουν έρθει πολύ καλά τα πράγματα. Σε αυτό δεν έχει παίξει ρόλο μόνο ο παράγοντας τύχη αλλά και η δουλειά. Έχω δουλέψει πολύ και επί πολλά χρόνια . Τώρα γεύομαι χωρίς να επαναπαύομαι.Δεν αντιμετώπισα ποτέ τον εαυτό μου ως την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά» λέει χαρακτηριστικά η κα Μακρυπούλια!

Η Ζέτα μιλά επίσης για τον καλό της Μιχάλη Χατζηγιάννη, το ενδεχόμενο γάμου και την προσωπική της «ανάσταση»! Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top