Ν. Γερμανού: «Πριν από ένα χρόνο μου έκαναν πρόταση γάμου»

Τι απάντησε το Ναταλάκι;

Ν. Γερμανού: «Πριν από ένα χρόνο μου έκαναν πρόταση γάμου»

Η φετινή χρονιά ήταν όπως παραδέχεται η Ναταλία Γερμανού αρκετά δύσκολη τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά της. Τώρα όμως λέει ότι είναι στα… χάι της και μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα. Ακόμα και τις φήμες που λένε ότι στο Μες στην Καλή Χαρά επικρατεί ψυχροπολεμικό κλίμα.

natalia1.jpg

«Κάθε χρόνια τα media με παρουσιάζουν ως το θύμα μιας συμπαρουσιάστριας που θέλει να μου πάρει τη θέση. Πέντε χρόνια τώρα, υπάρχει πάντα μια συμπαρουσιάστρια που θέλει να μου βάλει τρικλοποδιά. Ούτε κι εγώ μπορώ να εξηγήσω γιατί μου έχουν βγάλει το προφίλ του θύματος, αλλά δε θα κάτσω να το ψάξω κιόλας», είπε.

natalia2.jpg
Παραδέχθηκε επίσης ότι μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της για ένα διάστημα μακριά από την τηλεόραση.

«Η τηλεόραση δεν λειτουργεί ως ναρκωτικό για εμένα, οπότε θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς αυτή για ένα διάστημα», είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της και εκτός του Μες στην Καλή Χαρά.

natalia3.jpg
«Το Μες στην Καλή Χαρά είναι μια ιδέα του ALPHA και συγκεκριμένα μια ιδέα της Άλκηστης Μαραγκουδάκη, της Ρούλας Κορομηλά και της Έλντας Παυλογιαννοπούλου που έτυχε να επιλέξουν εμένα για κεντρική παρουσιάστρια. Θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε άλλη στη θέση μου. Αν επρόκειτο για ένα δικό μου concept, το οποίο πήγα εγώ στο κανάλι, θα σου απαντούσα διαφορετικά.Αλλά το Μες στην Καλή Χαρά δεν είναι η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Είναι μια εκπομπή του ALPHA, την οποία για πέντε χρόνια επέλεξε το κανάλι να την παρουσιάζω εγώ, έχοντας κάθε χρόνο δίπλα μου διαφορετική παρέα», είπε.

natalia4.jpg

Και ναι, όπως όλοι είχατε καταλάβει, στην εκπομπή δεν ήταν πάντα… μια ωραία ατμόσφαιρα.

«Ήταν μια χρονιά με πολλά μποφόρ. Όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλη την ελληνική τηλεόραση. Όσον αφορά στη δική μας εκπομπή, ναι, είχαμε τις καλές, αλλά και τις δύσκολες στιγμές μας. Δεν το αρνούμαι. Τελικά όμως τα καταφέραμε», είπε.

natalia5.jpg

Στα προσωπικά της πάντως η Ναταλία, έχει αρχίσει και είναι στα πάνω της.

«Αυτή την περίοδο αισθάνομαι ότι είμαι στα κέφια μου. Είμαι στα χ��ι μου, είμαι στα ωραία μου και όποιος έρθει στη ζωή μου, νομίζω ότι θα περάσει καλά. Αρκεί να μπορώ να συνεννοηθώ μαζί του και να έχουμε πράγματα να πούμε», τόνισε.

Και… να μην θέλει γάμο. Διότι ο τελευταίος που της έκανε πρόταση, δυστυχώς πήρε αρνητική απάντηση.

«Πριν ένα χρόνο που έκαναν πρόταση γάμου, όμως με ωραίο τρόπο του είπα ότι δε θέλω να τον παντρευτώ. Προσπάθησα να τον κάνω να πιστέψει ότι θα είναι πιο ευτυχισμένος αν δε με παντρευτεί, αλλά δεν πείστηκε. Επέμενε για κανένα μήνα και τελικά το πήρε απόφαση», είπε.

natalia6.jpg

Πάντως το Ναταλάκι έχει πέσει στα… πατώματα για άνδρα και μάλιστα πολύ πρόσφατα.

«Τον Σεπτέμβριο έλιωσα στο κλάμα. Ήμουν σε μια σχέση με έναν άνθρωπο εκτός χώρου, την οποία ήθελα να κρατήσω μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και όταν χωρίσαμε έριξα πολύ κλάμα. Το τραγούδι που με αντιπροσώπευε τότε ήταν το Θέλω να σε δω της Δέσποινας Βανδή. Σε ένα σημείο λέει: “Συγγνώμη να σου ζητήσω, να κλάψω, να προσπαθήσω, να μου έχεις εμπιστοσύνη, όπως παλιά”», είπε η παρουσιάστρια που παραδέχεται πως έφταιγε για τον χωρισμό.

natalia7.jpg
«Δυστυχώς δεν αντιλαμβανόμουν ότι κάθε άνθρωπος έχει τις αντοχές του και ότι δεν πρέπει να τον φτάνεις στα όριά του για να διαπιστώσεις μέχρι πού μπορεί να αντέξει. Αλλά αυτή ήταν η τελευταία φορά που έκανα αυτό το λάθος. Αποφοίτησα από το ΙΕΚ κακομαθενιάς και τώρα ξέρω ότι οι άνδρες δεν είναι πειραματόζωα, ούτε υποχρεωμένοι να μου αποδεικνύουν κάθε φορά πόσο πολύ με αγαπούν, επειδή εγώ είμαι ένας ανασφαλής άνθρωπος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top