Τζώνυ Καλημέρης: «Ο Λαζόπουλος πρέπει να σταματήσει»

Ποια πρόσωπα πρέπει να κανουν time out από την tv;

Τζώνυ Καλημέρης: «Ο Λαζόπουλος πρέπει να σταματήσει»

​Το διοικητικό στέλεχος της ΕΡΤ, ο Τζώνυ Καλημέρης μεταξύ άλλων μίλησε για τα πρόσωπα που πρέπει να φύγουν από την τηλεόραση.

Αποκάλυψε πως ο Λαζόπουλος «θα πρέπει να μείνει έναν χρόνο εκτός. Αν είναι η τηλεθέαση 30% φέτος μπορεί του χρόνου να είναι 20% και αυτό να μην είναι αναστρέψιμο.. Ο Λάκης κάνει το τσαντίρι πολλά χρόνια. Θα τον άφηνα ένα διάστημα εκτός για να χαλαρώσει, να αναπνεύσει. Αυτό που κάνει ο Λάκης είναι τρομερά ψυχοφθόρο και δεν μπορεί να το κάνει κάθε Τρίτη».

Για τη Θρασκιά είπε πως «ή θα ξεκινήσει κοντά, μετά το Πάσχα για να χει ένα δίμηνο να «τρέξει» η εκπομπή ή αλλιώς αν δεν προλάβει πάμε για του χρόνου».

Σχετικά με τις συζητήσεις που γίνονται με τον Χρήστο Φερεντίνο και την κρατική τηλεόραση, ο Τζώνη Καλημέρης είπε: «Υπάρχουν δύο ιδέες για τον Χρήστο. Κάνουμε συζήτηση για ένα late night με στοιχεία χιούμορ και μας έχει προτείνει και ο ίδιος κάτι και το συζητάμε. Ο Χρήστος είναι από τα πρόσωπα που λείπουν από την τηλεόραση».

Ενώ πρόσθεσε πως «ο Αρναούτογλου δεν θα έπρεπε να κάνει τον Όμορφο Κόσμο δεύτερη χρονιά. Πρέπει να κάνει late night show. Η Ναταλία Γερμανού είναι έτοιμη να κάνει το "Αλάτι και Πιπέρι"».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top