Ερωτικό τρίγωνο με μάνα και κόρη στα «Κλεμμένα Όνειρα»!

Τι αποκαλύπτουν οι πρωταγωνιστές της σειράς;

Ερωτικό τρίγωνο με μάνα και κόρη στα «Κλεμμένα Όνειρα»!

Τι κι αν η Μάρω «πολιορκεί» τον παρθένο Μάρκο στα «Κλεμμένα Όνειρα»; Η γυναίκα που τελικά θα τον ρίξει στο κρεβάτι είναι η... μητέρα της, όπως αποκαλύπτουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του σήριαλ!

Αυτή τη στιγμή στους δέκτες μας βλέπουμε το ερωτικό «παιχνίδι» του Μάρκου και της Μάρως, ωστόσο, το ερωτικό τρίγωνο δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του.

«Η Λουίζα που υποδύομαι είναι μία γυναίκα που διαφέρει από τις άλλες. Δεν έχει συμβιβαστεί με τον χρόνο που περνά, αρνείται να ενηλικιωθεί, νομίζει ότι είναι η... θεά του έρωτα. Σ’ αυτό το πλαίσιο, αρχικά θέλει να βοηθήσει τον Μάρκο, ο οποίος, ενώ φαίνεται ιδιαίτερα προχωρημένος στα ερωτικά, τελικά δεν είναι και η Λουίζα αναλαμβάνει να του κάνει κάποια “μαθήματα”», εξομολογείται η Υρώ Λούπη.

Από την πλευρά του, ο Μάνος Ιωάννου παραδέχεται πως η «πολιορκία» της Μάρως δεν βγαίνει στον Μάρκο: «κάποια στιγμή κάτι θα πάει να γίνει, αλλά και πάλι... τίποτα! Ενώ, όταν τον πλησιάσει η Λουίζα, θα της την πέσει και θα είναι πολύ διαχυτικός, θα νιώσει χημεία μαζί της και θα δεχθεί “μαθήματα” στο κεφάλαιο “γυναίκες”».

«Το χειρότερο είναι ότι όλα γίνονται πίσω από την πλάτη της Μάρως, η οποία θεωρεί ότι η μητέρα της κάνει ό,τι μπορεί για να την βοηθήσει, ενώ στην πραγματικότητα κάνει το ακριβώς αντίθετο. Αποτέλεσμα; Η προδοσία της μάνας στην ερωτευμένη κόρη!», λέει η Νάστια Βλαχάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top