Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «συγνώμη γι’ αυτό το ρεζιλίκι»

Το μήνυμά της για την κόντρα και την αγωγή – μαμούθ του Χαριτάτου

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «συγνώμη γι’ αυτό το ρεζιλίκι»

Ζητώντας συγνώμη και μέσω Facebook έσπασε την σιωπή της η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, για την κόντρα με τον Σπύρο Χαριτάτο και την αγωγή του 1 εκατομμυρίου ευρώ που κατ��θεσε εναντίον της ο παρουσιαστής!

«Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι το πιο δύσκολο πράγμα και οι χορδές της ζωής βρίσκονται στα πιο απλά πράγματα. Αν μπορώ να κάνω κάτι για να βοηθήσω κάποιον, το κάνω με όλη μου την καρδιά και με κάθε τρόπο, αλλά κακό δεν έχω διανοηθεί να κάνω ποτέ», έγραψε η μαγείρισσα στον λογαριασμό της στο Facebook.

Και το μήνυμα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου συνεχίζει: «σας ζητώ συγνώμη γι’ αυτό το ρεζιλίκι, γιατί όλοι μας έχουμε χίλια δύο σοβαρά προβλήματα και είναι γελοίο να ασχολούμαστε με μικρότητες. Λυπάμαι».

Η επικοινωνία μεταξύ των πάλαι ποτέ συνεργατών είχαν διακοπεί πολύ πριν την συνέντευξη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο «Πρωινό Mou» που αποτέλεσε την αφορμή για την αγωγή του Σπύρου Χαριτάτου.

Από την πλευρά του, ο παρουσιαστής υποστηρίζει πως η μαγείρισσα περιόρισε αυτοβούλως τη συμμετοχή της στην εκπομπή, ενώ ρωτούσε για τα νούμερα τηλεθέασης και δεν εμφανιζόταν όταν αυτά δεν ήταν ικανοποιητικά. Επίσης, αντικρούει ότι της έκαναν καψώνια, χαρακτηρίζοντας την εν λόγω δήλωση ως κάτι «συκοφαντικό, επικίνδυνο κι αστείο».

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star με όλες τις λεπτομέρειες για την τηλεκόντρα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top