Μαρία Μπεκατώρου: «ο άνδρας μου έχει καιρό να... μου κάνει»

Πως αντιμετωπίζει το βαρύ της πρόγραμμα αυτή την περίοδο;

Μαρία Μπεκατώρου: «ο άνδρας μου έχει καιρό να... μου κάνει»

Ευτυχισμένη, αλλά και με ένα παραπονάκι, είναι η Μαρία Μπεκατώρου: από την μία δουλειά στην άλλη τρέχει η παρουσιάστρια και με τον άνδρα της, όπως είπε, έχει καιρό να... κάνει!

«Ο Αντώνης ο καημένος... με βλέπει μόνο», είπε γελώντας η Μαρία και άρχισε να απαριθμεί τι κάνει κάθε μέρα: από τις 06:00 ξυπνάει, πάει στη ραδιοφωνική εκπομπή με Πουνέντη και Ηλιάκη, μετά στο «Τηλεάστυ» και μετά κάνει όλα τα υπόλοιπα.

Όπως πρόσθεσε, είναι σε διαρκή κίνηση και νιώθει πολύ γεμάτη.

«Ούτε καν είχε αγγίξει ένα μικρό κομμάτι στο μυαλό μου το ενδεχόμενο να παρουσιάσω ένα μεγάλο σόου. Όλο τον καιρό που έπαιζε το όνομά μου και με ρωτούσαν, πραγματικά δεν ήξερα τίποτα. Μέχρι να μπω στο γραφείο του κ. Λάτσιου, δεν πίστευα ότι με ήθελαν γι’ αυτό το πράγμα», συνέχισε η παρουσιάστρια.

Τέλος, η Μαρία παραδέχθηκε ότι είχε αγωνία για τα σχόλια του κόσμου και των κριτικών, αλλά και το πώς θα έβγαινε: «δεν ήμουν δοκιμασμένη σε κάτι τέτοιο. Όταν είδα τον κ. Λάτσιο και τους ανθρώπους της παραγωγής να χαμογελάνε, χάρηκα πολύ. Το επόμενο πρωί πήρα μήνυμα με τα νούμερα τηλεθέασης, χάρηκα πολύ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top