Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ξέσπασε σε δάκρυα για τον «χαμό» του πατέρα της

«Συνέχεια τον αναπολώ. Με την εικόνα του ξυπνάω»

Πολύ συγκινημένη και με «σπασμένη» φωνή, μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για το «χαμό» του πατέρα της.

Η παρουσιάστρια, δεν μπορεί να ξεπεράσει την τραγική απώλεια, και κάθε φορά που μιλά γι΄αυτό, της είναι δύσκολο να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για μένα σε προσωπικό επίπεδο. Η απώλεια του πατέρα μου, ήταν πολύ βαριά για μένα. Η αποδοχή του κόσμου, είναι αυτό που σου δίνει τη δύναμη να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που πρέπει, γιατί το αγαπάς», δήλωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Και πρόσθεσε, πως «αυτό που έγινε τώρα με τον μπαμπά μου, με τοποθέτησε ακόμα περισσότερο στην ουσία των πραγμάτων. Συνέχεια τον αναπολώ. Με την εικόνα του ξύπνησα σήμερα, τον έβλεπα στον ύπνο μου» κατέληξε εμφανώς συγκινημένη.

Τέλος, εξέφρασε και την άποψη της περί μετά θάνατον ζωής, λέγοντας πως:

«Μου λείπει ο ίδιος. Είμαι σίγουρη πως είναι πάρα πολύ καλά εκεί που είναι και με βλέπει από εκεί ψηλά. Μπορεί ν΄ακούγεται λίγο παρηγορητικό, αλλά νομίζω ότι είναι πιο αληθινό. Το ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν τη διαδρομή τους, πνευματικά πια, σε ένα άλλο επίπεδο, σε ένα επίπεδο υπερσυνειδητότητας, απ΄όπου μπορούν και παρεμβαίνουν με ένα δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, αλλά μπορούν και υπάρχουν. Αυτό είναι το θέμα. Πως υπάρχουν».

ΔΕΙΤΕ ΤO VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top