Της... καρακάξας: η Μπέσυ Μάλφα απαντά στον Πασχάλη!

Δίχως τέλος οι κόντρες για το σόου μεταμφιέσεων

Της... καρακάξας: η Μπέσυ Μάλφα απαντά στον Πασχάλη!

Μαύρα κοράκια, άσπρα κοράκια και... καρακάξες πετάνε πάνω από το «Your Face Sounds Familiar», με την Μπέσυ Μάλφα να απαντά στον Πασχάλη, ο οποίος την «στόλισε» με αφορμή την μί��ηση του Θανάση Αλευρά.

«Δεν θα κριθώ από δυο καρακάξες που σχολίασαν εμένα στο σόου», είπε ο Πασχάλης την Δευτέρα στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», αναφερόμενος στις κ.κ. Μάλφα και Γκαγκάκη, όπωςέχει ήδη γράψει το star.gr.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star, η Μπέσυ Μάλφα απάντησε δεόντως: «αν δείτε προσεκτικά το βίντεο, εγώ γελάω με τον κύριο Αλευρά και αναφέρομαι στον ήρωα τον οποίο υποδύεται. Σοπράνο είμαι, σε υψηλή τονικότητα γελάω».

«Ό,τι και να πει ο κύριος Πασχάλης, εγώ τον λατρεύω και είμαι μαζί του», συνέχισε η ηθοποιός – κριτής, προσθέτοντας πως τα σχόλια που έκανε στον Θανάση Αλευρά και το 9 που του έβαλε, δείχνουν ότι επαίνεσε τον τραγουδιστή.

Στο μεταξύ, οι τηλεκριτικοί συνεχίζουν να «θάβουν» το σόου, με την Άντα Λιβιτσάνου να δηλώνει όλο νόημα πως «στην Ελλάδα όλοι έχουν άποψη», η Μαντώ να επισημαίνει πως κάποιοι απλά καραδοκούν για να πουν κάτι κακό και τον Νίκο Γκάνο να μας ενημερώνει ότι τους γράφει... εκεί που δεν πιάνει μελάνι! Σιγά τον... κοντυλοφόρο παλικάρι...!

Δείτε στο βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star όλες τις κόντρες για το νέο σόου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top