Κύκλοι, πεταλούδες και... σκώροι στη σκηνή της Eurovision

Πρώτη φορά: δες πώς θα είναι το stage στο Μάλμε!

Κύκλοι, πεταλούδες και... σκώροι στη σκηνή της Eurovision

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι εργασίες στο στάδιο του Μάλμο, που θα φιλοξενήσει την 58η Eurovision, αφού σε λιγότερο από ένα μήνα τα φώτα θα ανάψουν για να αρχίσουν οι πρόβες των χωρών!

Από τις πρώτες φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι διοργανωτές, παίρνουμε μια «γεύση» από το πώς θα είναι η σκην�� του διαγωνισμού.

eurovision.jpg
Όπως έχει γράψει και στο παρελθόν το star.gr, το φετινό stage θα αποτελείται από δύο κύκλους, έναν μεγάλο και έναν μικρότερο, που θα ενώνονται μεταξύ τους με έναν διάδρομο – πασαρέλα, ώστε οι θεατές να έχουν περισσότερη επαφή με τους καλλιτέχνες!

Παράλληλα, θα υπάρχουν αρχιτεκτονικά στοιχεία που θα παραπέμπουν σε φτερά πεταλούδας, που είναι και το έμβλημα της φετινής διοργάνωσης, αλλά και σε... σκώρους, που φωτογραφήθηκαν και μελετήθηκαν πριν υιοθετηθούν στον σχεδιασμό της σκηνής!

Θυμίζουμε πως ο α’ ημιτελικός της διοργάνωσης (στον οποίο συμμετέχει η Κύπρος) θα γίνει στις 14 Μαΐου και ο β’ (στον οποίο διαγωνίζεται η Ελλάδα) στις 16 του ίδιου μήνα, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου.

eurovision2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top