KONTΡΑ Μουτσινά - Γεννατά και στο βάθος... Μακρυπούλια

Τι θέση παίρνουν Μαρία Μπεκατώρου και Κατερίνα Γκαγκάκη;

KONTΡΑ Μουτσινά - Γεννατά και στο βάθος... Μακρυπούλια

Το αίμα της Ζέτας Μακρυπούλια πίσω ανέλαβε να πάρει από τον Γεράσιμο Γεννατά ο Νίκος Μουτσινάς, με την Κατερίνα Γκαγκάκη να παίρνει απoστάσεις από τον διπλανό της στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar»!

Εν έτει 2011, ο ηθοποιός – νυν κριτής «έθαβε» τα talent shows της ελληνικής τηλεόρασης, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ονομαστικά και το «Dancing With The Stars»: «αυτό που γίνεται είναι ανατριχιαστικό... ξεφτίλα!».

«Αν τα θεωρεί αυτά ξεφτίλα, σκέψου πόσο δύσκολα περνάει που παίρνει μέρος», είπε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του, ενώ... σιγοντάρισε η Μαρία Ηλιάκη, λέγοντας «καθόλου δύσκολα δεν περνάει. Κάθε πέντε λεπτά όρθιος είναι!».

Η κόντρα Μουτσινά – Γεννατά μόλις άρχισε, ενώ η Μαρία Μπεκατώρου και η Κατερίνα Γκαγκάκη, που συνεργάζονται με τον ηθοποιό στο «Your Face Sounds Familiar», ρωτήθηκαν για τις δηλώσεις του.

«Αυτό νομίζω είναι κάτι διαφορετικό, είναι στο στοιχείο του κυρίου Γεννατά», είπε η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε πως δεν δυσκολεύτηκαν να τον πείσουν να πάρει μέρος στο «Your Face Sounds Familiar» και τον χαρακτήρισε ως τον πιο κεφάτο της επιτροπής!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top