Μαίρη Συνατσάκη - Δημήτρης Ουγγαρέζος: είχαν κρυφό φλερτ

Τι αποκαλύπτει η παρουσιάστρια για όσα έγιναν μεταξύ τους;

Μαίρη Συνατσάκη - Δημήτρης Ουγγαρέζος: είχαν κρυφό φλερτ

Φλερτάκι για να δουν αν... ταιριάζουν «παίχτηκε» μεταξύ Δημήτρη Ουγγαρέζου και Μαίρης Συνατσάκη, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια!

«Τόσο από το μυαλό του Δημήτρη, όσο και από το δικό μου πέρασε έστω και για δευτερόλεπτα η σκέψη ότι ίσως και να μπορούσαμε να είμαστε ζευγάρι και να είπαμε κάποιο βράδυ "μωρέ λες;" για να το απορρίψουμε το επόμενο πρωί», λέει η 28χρονη παρουσιάστρια, αναφερόμενη στην περίοδο που έκαναν μαζί εκπομπή στο «MAD».

synatsaki1.jpgsynatsaki3.jpg

Τονίζοντας πως πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας, η Μαίρη συμπληρώνει: «δεν είναι δηλαδή ότι με φλέρταρε κι εγώ δεν ανταποκρίθηκα σε αυτό. Απλά για να διαπιστώσουμε ότι είναι καλύτερο να είμαστε φίλοι, έπρεπε προηγουμένως να τσεκάρει ο ��αθένας μόνος του ότι δε θα μπορούσαμε να είμαστε κάτι περισσότερο.»!

«Δεν νομίζω ότι θα ταιριάζαμε ως εραστές. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τον Δημήτρη, αλλά αν είχαμε γίνει ποτέ ζευγάρι, το πιθανότερο είναι ότι θα με σκότωνε ή θα τον σκότωνα», καταλήγει η παρουσιάστρια, που μια χαρά τον ζει τον έρωτα στο πλευρό του Μύρωνα Στρατή...

synatsaki2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top