Παγώνουν εκπομπές και… παρουσιαστές στην ΕΡΤ

Στην αναμονή ακόμα η Ρ. Θρασκιά

Παγώνουν εκπομπές και… παρουσιαστές στην ΕΡΤ

Στον πάγο μπαίνουν τα project που βρίσκονταν στα σκαριά για την ΕΡΤ, καθώς ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Γκίκας Μάναλης δεν έδωσε το πράσινο φως για σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν η Ράνια Θρασκιά δεν ξέρει ακόμα αν θα κάνει εκπομπή, παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε βγει σε εκπομπές και είχε μιλήσει για το project που ετοίμαζε.

Η παρουσιάστρια έχει κάνει αλλεπάλληλες συναντήσεις με τους ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης και κατά πάσα πιθανότητ�� η εκπομπή της θα βγει μετά την Κυριακή του Θωμά, αν και έπρεπε να είναι ήδη στον αέρα.

Μέρες φαίνεται να μετράει η Ανθή Σαλαγκούδη, αφού η εκπομπή «136» είναι μια πάρα πολύ ακριβή παραγωγή με χαμηλά νούμερα με αποτέλεσμα να κοπεί πριν την ώρα της.

Όσο για τον Χρήστο Φερεντίνο η εκπομπή του δεν φαίνεται να βγαίνει στον αέρα. Αρχικά τα σχέδια προέβλεπαν να είναι καθημερινή μεσημεριανή. Επειδή όμως λεφτά δεν… υπάρχουν άλλαξε ζώνη και έγινε βραδινή εβδομαδιαία. Όπως λένε λοιπόν οι καλά γνωρίζοντες, ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στην tv από τον Οκτώβριο και αν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top