"Δεν μπορείς να διαφυλάξεις την προσωπική σου ζωή όταν κάνεις τηλεόραση"

Ο Φωτης Σεργουλόπουλος μιλάει για όλα σε συνέντευξή του

Συνέντευξη… εφ΄ όλης της ύλης έδωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλους. Ο παρουσιαστής μίλησε για τη σχέση του με το… ταίρι του, την Μαρία Μπακοδήμου, για τα τηλεοπτικά τους σχέδια αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Όπως είπε έχει ήδη μπει μέσα του το "ζουζούνι της ανησυχίας" για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν με την εκπομπή.

«Απ' ό,τι συζητάμε με την Μαρία, δεν προσανατολιζόμαστε να αλλάξουμε εντελώς τη φόρμα εκπομπής. Και αυτό γιατί έχουμε απίστευτη οικειότητα με τον κόσμο, μια φοβερή χημεία και όλο αυτό δε θέλουμε να το χάσουμε. Αυτό δε σημαίνει, παρ' όλα αυτά, πως δεν πρόκειται να υπάρξουν κινήσεις ανανέωσης».


Όσον αφορά στη σχέση του με την Μαρία Μπακοδήμου, δεν είναι μόνο φίλοι, είναι πλέον οικογένεια. Όπως λέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος «θα γεράσουμε παρέα» και συνεχίζει: «Για να γλιτώσω τη γκρίνια της (γέλια) πρέπει να πω πως η Μαρία δεν θα μεγαλώσει ποτέ, μόνο εγώ θα μεγαλώσω».

Στην ερώτηση για το αν υπάρχουν στιγμές που στην προσωπική του ζωή, του προκαλεί αμηχανία η οικειότητα με τους τηλεθεατές, ο Φώτης Σεργουλόπουλος απαντά:
"Όποιος κάνει τηλεόραση και πιστεύει ότι την προσωπική του ζωή, την καθημερινότητά του, μπορεί να την κρατήσει αυστηρά και μόνο για αυτόν, είναι βλάκας".

Αν και βρίσκεται για περίπου 20 χρόνια μπροστά στο γυαλί, ο Φώτης Σεργουλόπουλος συνεχίζει να είναι χαμηλών τόνων τονίζοντας ότι ποτέ δεν μεγαλοπιάστηκε. "Ποτέ μου δεν θεώρησα πως με μια δουλειά στην TV θα μπορούσα να εκπληρώσω τα πιο τρελά μου όνειρα. Όπως ποτέ μου δεν θεώρησα ότι θα μου έδινε κοινωνικό status ή αξιοπρέπεια".

Πάντως αυτό που τον εξοργίζει περισσότερο είναι «η ατιμωρησία και η αυθαιρεσία, που ο οποιοσδήποτε μπορεί να πιστέψει ότι μπορεί να κάνει ότι του κατέβει στο κεφάλι χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα»