Τα καρφιά της Ν. Γερμανού για τα στημένα… παπαράτσι

Την είπε σε συνεργάτη της για θέμα του

Τα καρφιά της Ν. Γερμανού για τα στημένα… παπαράτσι

Τι ήταν σήμερα το πρωί να μιλήσει καυστικά σε video συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού για τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Melisses και την καλή του; Τα πήρε η παρουσιάστρια και τον έβαλε στη θέση του.

Διότι το Ναταλάκι του είπε, ότι δεν μπορεί να μιλάς για το ζευγαράκι αυτό που δεν βλέπουμε συχνά φωτογραφίες του στα περιοδικά και να μη λες για τα άλλα ζευγάρια που στήνουν παπαράτσι και μετά λένε ότι δεν μιλάνε για τη σχέση τους.

«Γιατί τέτοια επίθεση στον Χρήστο Μάστορα και στις φωτογραφίες με την Κόρτνεϊ; Είναι το πρώτο ζευγάρι που βλέπεις αγαπημένε μου Βασίλη να το έχει βάλει στο στόχο ο φακός ενός περιοδικού; Σε κάθε περιοδικό που ξεφυλλίζουμε εβδομαδιαίο βλέπουμε 54 ζευγάρια, ερωτευμένα, σε στημένα ή λιγότερο στημένα παπαρατσικά. Μας πείραξε ο Χρήστος και η Κόρτνεϊ που είναι από τα γλυκύτερα ζευγάρια και πιο αθόρυβα; Και δε σε πειράξανε τα άλλα ζευγάρια που τα βλέπεις κατά κόρον να τα στήνουν τα παπαρατσικά και να το παίζουν ότι δεν μιλούν για τα προσωπικά τους;», είπε η Ναταλία.

Κι εμάς το βρώμικό μας το μυαλό πήγε στον Ηλία Βρεττό και την Ευαγγελία Αραβανή που τώρα τελευταία πολύ τους βλέπουμε στα περιοδικά και αυτοί είναι που λένε ότι δεν μιλούν για τα προσωπικά τους, αλλά το Ναταλάκι έσπευσε να μας διαψεύσει.

«Δεν στόχευσα κανέναν και δεν εννοώ κανέναν συγκεκριμένο», είπε όταν οι συνεργάτες της, που μάλλον σκέφτηκαν το ίδιο με εμάς τη ρώτησαν σε ποιον αναφέρεται.

Τέλος πάντων, τόση σύγχυση πια πρωί, πρωί, δεν ήταν ανάγκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top