Βγαίνει στη σύνταξη η Μπάρμπαρα Γουόλτερς

Η βασίλισσα της αμερικανικής τηλεόρασης σκέφτεται να αποχωρήσει

Βγαίνει στη σύνταξη η Μπάρμπαρα Γουόλτερς

Είναι 83 ετών και θεωρείται η βασίλισσα της αμερικανικής τηλεόρασης. Ο λόγος για την Μπάρμπαρα Γουόλτερς για την οποία οι φήμες λένε ότι πολύ σύντομα θα ανακοινώσει το τέλος της τηλεοπτικής της καριέρας.

Η γυναίκα που έχει πάρει συνεντεύξεις από πολιτικούς, τυράννους, που έχει παρουσιάσει δελτία ειδήσεων και άνοιξε το δρόμο στις γυναίκες να ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία λέγεται ότι έχει αποφασίσει να βγει στη… σύνταξη στο τέλος του χρόνου.

Το πότε θα το ανακοινώσει είναι άγνωστο. Πληροφορίες θέλουν αυτό να γίνεται μέσα στο Μάιο και φυσικά στην εκπομπή της το «The View». Άλλωστε και η ίδια πρόσφατα ξεκαθάρισε ότι όταν αποφασίσει να εγκαταλείψει την τηλεόραση θα είναι εκείνη που θα το ανακοινώσει στους τηλεθεατές και φυσικά στον αέρα της εκπομπής της.

Όσοι ξέρουν, λένε ότι ήδη ετοιμάζεται ένα αφιέρωμα – αναδρομή στη μεγάλη της καριέρα από το 1976, όμως οι θαυμαστές της δεν πήραν τα νέα πολύ καλά.

Η ίδια η Μισέλ Ομπάμα δήλωσε έκπληκτη με όσα ακούγονται, τονίζοντας ότι αν συμβεί αυτό θα κλείσει ένας μεγάλος κύκλος της τηλεόρασης.

Προς το παρόν πάντως η Γουόλτερς δεν επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει τίποτα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top