Ευαγγελία Αραβανή: «Ο Ηλίας Βρεττός είναι… gentleman!»

Σύννεφο πήγαν τα «καρφιά» της για Δημήτρη Ουγγαρέζο-Σάσα Σταμάτη

Ευαγγελία Αραβανή: «Ο Ηλίας Βρεττός είναι… gentleman!»

Για τον Ηλία Βρεττό, την αποχώρηση της από το «Μες τη Καλή Χαρά», αλλά και το πόσο ενοχλήθηκε από «κάποιους» (βλέπε Σάσα Σταμάτη-Δημήτρη Ουγγαρέζο) που εξέφρασαν άποψη για το αν περνά καλά με τον Ηλία Βρεττό, μίλησε η Ευαγγελία Αραβανή.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΒΡΕΤΤΟ:

Είπε πως «είναι gentleman», και πως «βγαίνουμε έτσι για ένα καφέ, για μια βόλτα…»

Στο σημείο αυτό, «τα έχωσε» έμμεσα και σε Σταμάτη-Ουγγαρέζο, λέγοντας:

«Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ή να βγάζει συμπεράσματα, για το πώς είμαι εγώ στην προσωπική μου ζωή. Γιατί δεν είναι ούτε μέσα στο σπίτι μου, ούτε μέσα στο σπίτι του συντρόφου μου. Μπορεί να ξέρει καλύτερα, τι κάνει στη δική του σχέση και προσωπική ζωή. Αν κρύφτηκα ή όχι, πάλι δεν μπορεί να το γνωρίζει. Με έχει ενοχλήσει όταν ακούω κάποιον, που λέει πως ξέρει αν εγώ περνάω καλά στην προσωπική μου ζωή ή όχι. Καλύτερα να κοιτάει πως είναι εκείνος ή εκείνη στη δική του προσωπική ζωή».

Στη συνέχεια, μίλησε για το αν ερωτεύεται εύκολα:

«Δεν ερωτεύομαι εύκολα. Απ΄όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν ερωτεύομαι εύκολα. Έχω νιώσει να ζαλίζομαι από τον έρωτα, να παθαίνω σκοτοδίνη. Πολύ λίγες φορές, για να μην πω μόνο μια! Αλλά αυτό είναι και λίγο κακό να σου συμβαίνει, γιατί πράγματα που είναι ξεκάθαρα μπροστά σου, και θα μπορούσες άνετα να τα δεις, δεν τα βλέπεις όταν σου συμβαίνει αυτός ο έρωτας, και τα ανακαλύπτεις στην πορεία».

Όσο για το πότε σκέφτεται να κάνει οικογένεια;

«Όταν σκεφτόμαστε και κάνουμε σχέδια, ο θεός γελάει. Ιδανικά, θα ήθελα να κάνω οικογένεια σε μια ηλικία που δεν θα έχω μεγάλη διαφορά ηλικίας με τα παιδιά μου. Οικογένεια θα κάνω, όταν βρω τον κατάλληλο άνθρωπο».

Τέλος, για την αποχώρηση της από το «Μες την Καλή Χαρά», είπε:

«Η πρόταση, ήταν κάτι που με χαροποίησε γιατί ήρθε μετά από καιρό που απε��χα από τα τηλεοπτικά πράγματα. Αλλά επειδή έχει περάσει καιρός πλέον, το έχω αφήσει πίσω. Είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου επαγγελματικά. Ήταν κάτι που με χαροποίησε στην αρχή, αλλά με πίκρανε όταν έγινε αυτή η ξαφνική διακοπή, κι αυτό επειδή είχα δέσει με όλα τα παιδιά της παρέας. Περνάγαμε πραγματικά υπέροχα. Αλλά κάθε εμπόδιο για καλό!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top