Τζένη Μπαλατσινού: «Ο φθόνος στη χώρα μας, δεν έχει ανάπαυση»

«Χωρίς τον Πέτρο Κωστόπουλο, δεν θα ήμουν η ίδια γυναίκα»

Τζένη Μπαλατσινού: «Ο φθόνος στη χώρα μας, δεν έχει ανάπαυση»

Τον απολογισμό της, καιρό μετά την περιπέτεια που είχε με το�� Πέτρο Κωστόπουλο έκανε η Τζένη Μπαλατσινού.

«Μετά από μια γερή σύγκρουση, για κάποιο διάστημα επικρατεί το χάος, αλλά μετά σιγά σιγά τα πράγματα παίρνουν τη μορφή τους. Σημασία έχει τι χρεώνεις στον εαυτό σου, κι όχι τι σου χρεώνουν οι άλλοι. Αυτό που βιώσαμε μέχρι το κόκκαλο, είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αρέσκονται στο να ενώνουν τα πράγματα, μέσω της παράνοιας κι όχι της αλήθειας. Ο φθόνος στη χώρα μας, δεν έχει ανάπαυση. Είτε είσαι πάνω, είτε είσαι κάτω», δήλωσε στο περιοδικό “Life Magazine”.

Στη συνέχεια, μίλησε και για τον εδώ και πολλά έτη σύζυγο της, Πέτρο Κωστόπουλο. Στην ερώτηση αν θα ήταν ίδια χωρίς εκείνον, απάντησε:

«Και βέβαια όχι. Μεγάλωσα με τον άντρα μου και το πιο ωραίο, είναι ότι ζήσαμε χωρίς στεγανά και μονώσεις. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που μου προσέφερε».

Τέλος, έδωσε και μερικές γυναικείες συμβουλές ομορφιάς, τονίζοντας πως τα κάλλη δεν θέλουν χρήμα αλλά τρόπο:

«Τις περισσότερες φορές, τα πολλά χρήματα στην περιποίηση της γυναίκας, οδηγούν σε υπερβολές και κακοτεχνίες. Το πιο σημαντικό όμως είναι η σωστή διατροφή και ο καλός ύπνος. Αν ποτέ ταξιδέψεις στην Ινδία, θα καταλάβεις γιατί τα χρήματα δεν παίζουν κανέναν ρόλο στην περιποίηση της γυναίκας. Μέσα από σπίτια χαρτόκουτα, ξεπηδούν φίνες, παστρικιές φιγούρες με κομψότητα τυλιγμένες στα πολύχρωμα σάρια τους και με υπέροχα μαλλιά που γυαλίζουν. Γυναίκες γεμάτη χάρη, χωρίς καμία φιλαρέσκεια».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top