Η εμπειρία του Δημήτρη Πουλικάκου στη φυλακή

"Ήμουν 24 και με πήγαν μέσα για ναρκωτικά"

Η εμπειρία του Δημήτρη Πουλικάκου στη φυλακή

​Καλεσμένος στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν την Τετάρτη ο Δημήτρης Πουλικάκος. Ο ηθοποιός και ροκ τραγουδιστής-συνθέτης, μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο όπου είχε μπει για λίγο καιρό στη φυλακή, σε νεαρή ηλικία, λόγω ναρκωτικών.

Ο Δημήτρης Πουλικάκος αφηγείται ότι μπήκε στη φυλακή 24 ετών και πρόσθεσε πως συγκριτικά με τώρα, οι φυλακές τότε ήταν καλύτερες, αλλά «δεν ξέραμε πως θα ήταν οι φυλακές τώρα». «Τον κ@..ο του ο καθένας τον γνωρίζει όπως θέλει», είπε με το καυστικό του χιούμορ ο ηθοποιός, όταν ο Κωστόπουλος ρώτησε για την σεξουαλική παρενόχληση στις φυλακές, «όπως βλέπουμε και στις ταινίες». Ο τραγουδιστής μίλησε και για τις «ανταλλαγές» που γινόντουσαν, όπως πχ «σεξ αντί για ένα… μήλο».

Η κουβέντα για τις φυλακές δεν τελείωσε εκεί. Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον καλεσμένο του για την δεύτερη φορά που έκανε φυλακή, με την κατηγορία ότι προσέλαβε δολοφόνο για να σκοτώσει ένα πρόσωπο. «Έχω παίξει τέτοιο ρόλο» απάντησε ο Πουλικάκος στον Κωστόπουλο, σε ερώτηση για το εάν έχει ενσαρκώσει έναν τέτοιο χαρακτήρα σε ταινία. «Στη φυλακή υπήρχε σεβασμός. Με καλούσαν για ένα τσάι», είπε για την δεύτερη εμπειρία του στη «στενή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top