Μενούνος, Κριθαριώτη και χλιδή για την μικρή Χρουσαλά

Μάθε την ημερομηνία και όλες τις λεπτομέρειες για τ��ν βάφτιση

Μενούνος, Κριθαριώτη και χλιδή για την μικρή Χρουσαλά

Βάφτιση – υπερπαραγωγή φαίνεται πως ετοιμάζουν για την κόρη τους η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λεό Πατίτσας, αν κρίνουμε από τις λεπτομέρειες που μόλις είδαν το φως της δημοσιότητας!

Η βάφτιση της Μάργκω, όπως θα φωνάζουν την μικρή, θα γίνει το Σάββατο, 15 Ιουνίου, σε εκκλησάκι των νοτίων προαστίων.

xrousala_patitsas.jpg

Τα προσκλητήρια είναι στην... εκτύπωση και θα σταλούν σε περίπου 500 άτομα τις επόμενες ημέρες, ενώ, όπως σας γράψαμε και προ ημερών, νονές της μικρής θα είναι η Μαρία Μενούνος και η Σήλια Κριθαριώτη.

Η κόρη Πατίτσα θα φορέσει βαφτιστικά με την «υπογραφή» της σχεδιάστριας – νονάς της, τις μπομπονιέρες θα επιμεληθεί η γιαγιά της, Αγλαΐα Χρουσαλά (θυμάστε από τις εκπομπές της κόρης της; Πιάνει το χεράκι της!), ενώ ο στολισμός θα αποφασιστεί από κοινού από τις δύο νονές της μικρής.

Στο μεταξύ, η 30χρονη παρουσιάστρια και ο 37χρονος σύζυγός της βγήκαν για βόλτα με την κορούλα τους στη Γλυφάδα, ενώ «πετάχτηκαν» και μέχρι την... Καραϊβική! Το ταξίδι είχε προγραμματιστεί προ πολλού από τον εφοπλιστή, ενώ η Μαριέττα άδραξε την ευκαιρία και πήγε μαζί του, προκειμένου να φωτογραφηθεί για την ανοιξιάτικη συλλογή των σανδαλιών της!

xrousala_patitsas1.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top