Η Μαρία Μπεκατώρου απαντά αν θα κάνει σόου στον ΑΝΤ1

Τι έγινε στο ραντεβού της με τον Γιάννη Λάτσιο;

Η Μαρία Μπεκατώρου απαντά αν θα κάνει σόου στον ΑΝΤ1

Ένα βήμα πριν την παρουσίαση του νέου σόου του ΑΝΤ1 φαίνεται πως είναι η Μαρία Μπεκατώρου, που συναντήθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης με τον Γιάννη Λάτσιο.

Όπως σας έχουμε γράψει, η παρουσιάστρια θεωρείται φαβορί για να αναλάβει το σόου με μεταμφιέσεις και τραγούδι που θα προβάλλεται στο prime time της Κυριακής.

«Δεν μπορώ να πω πολλά. Συναντηθήκαμε, είχαμε μια πολύ ωραία συζήτηση, μέχρι εκεί», είπε αποκλειστικά στην κάμερα του Star η Μαρία, προσθέτοντας όλο νόημα πως «σε ό,τι δίνει χαρά στον κόσμο, εγώ είμαι μέσα».

Το όνομα της Μαρίας Μπεκατώρου ήταν από την αρχή στη λίστα των ανθρώπων του ΑΝΤ1, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος δήλωσε πως «έχουμε πολλές συναντήσεις κάθε μέρα. Όταν είμαστε έτοιμοι, θα σας το ανακοινώσουμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες έχει ήδη αναφέρει το star.gr, η κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar» θα αποτελείται από τέσσερα άτομα ��αι, μέχρι στιγμής έχουν κλείσει ο Αλέξανδρος Ρήγας, η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Γεννατάς. Για το διαγωνιστικό κομμάτι, «ναι» έχουν πει ο Θανάσης Αλευράς, η Μαντώ και η Θωμαή Απέργη, ενώ εκκρεμούν άλλα τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις Μπεκατώρου - Λάτσιου για το νέο σόου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top