Γαμπρό για την Καινούργιου ψάχνει η γιαγιά της

Τι λέει η μητέρα της για όσα γράφονται για την κόρη της

Γαμπρό για την Καινούργιου ψάχνει η γιαγιά της

Μεγάλη μέρα η χθεσινή για την Κατερίνα Καινούργιου και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πλευρό της η μητέρα της και η γιαγιά της.

Οι δύο γυναίκες μίλησαν πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για το καμάρι τους, με την γιαγιά Κατερίνα να μην κρύ��ει τη μεγάλη της αγωνία για την αποκατάσταση της εγγονής της.

«Θέλω ένα εγγονάκι από την Κατερίνα. Να φροντίσει τώρα που είναι νέα να κάνει οικογένεια. Θα την παντρέψουμε. Αν βρει τον γαμπρό, θα παντρευτεί. Θέλω ένα καλό παιδί για την Κατερίνα, δε θέλω να έχει λεφτά, αρκεί να την αγαπάει», είπε η γιαγιά που καθόλου δεν την ενδιαφέρει αν ο γαμπρός θα παίζει… μπάλα.

giagia.jpg

Όσο για τη μαμά; Μπορεί να ήταν η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, αλλά ήταν πολύ cool όση ώρα μιλούσε για την κόρη της και τη φήμη που έχει βγάλει ότι οι γονείς της είναι αυστηροί.

«Δεν είμαι ιδιαίτερα αυστηρή. Της έχουμε δώσει ορισμένες αρχές που είναι εφόδιο για τη ζωή της», είπε η μαμά που ξεκαθάρισε ότι δεν την ενοχλεί πλέον τίποτα στην Κατερίνα γιατί είναι μεγάλη κοπέλα.

mama.jpg

«Η Κατερίνα δεν αφήνει περιθώρια να παρεξηγηθεί. Δεν με ενοχλεί που της χρεώνουν κάθε τόσο και άλλο σύντροφο γιατί ξέρω ότι δεν είναι αλήθεια», είπε.

Πάντως σε αντίθεση με γιαγιά, η μαμά της Κατερίνας Καινούργιου δεν αγχώνεται και πολύ για το πώς θα είναι ο… γαμπρός.

«Όπως της αρέσει να είναι ο άνδρας της. Δεν θα τον πάρω εγώ, εκείνη θα τον πάρει», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top