Ευαγγελία Αραβανή: μιλά για το Βρεττό και απαντά στα σχόλια της Γερμανού για τη σχέση της!

Πως σχολίασε η νυν του πρώην της Ναταλίας τα όσα είπε η παρουσιάστρια;

Ευαγγελία Αραβανή: μιλά για το Βρεττό και απαντά στα σχόλια της Γερμανού για τη σχέση της!

Στα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού απάντησε η Ευαγγελία Αραβανή.

Η νεαρή παρουσιάστρια, σχολίασε τα όσα είπε η πρώην του νυν της (Ηλία Βρεττού), για τη σχέση τους:

«Προφανώς τη ρωτήσατε τη γνώμη της για αυτό το ζευγάρι, και σας είπε πως είμαστε πολύ ωραίο ζευγάρι; E… για να το λέει, την ευχαριστώ πολύ!»

Στη συνέχεια, απάντησε και στα σχόλια που είχε κάνει ο Λιάγκας για εκείνη και τον Βρεττό, λέγοντας «σιγά την Angelina Jolie και τον Brad Pitt!»:

«To ότι με παρομοιάζουν με την Angelina Jolie, είναι τιμή μου! Από εκεί και πέρα, δεν κρύφτηκα από κανέναν. Δεν έβαλα το χέρι μπροστά να κάνω κίνηση του τύπου “δεν θέλω να με δείτε”. Έτυχε να είναι η φώτο που κοιτάω αλλού! Ο καθένας έχει τη γνώμη του και κρίνει!»

Τέλος, μίλησε και για τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό, την οποία δεν διέψευσε:

«Δεν θέλω να μπαίνω στη διαδικασία να μιλάω γι΄αυτά τα πράγματα, γιατί όταν ξεκινήσεις και μιλάς για κάτι, μεθαύριο σε παντρεύουνε, μετά είσαι έγκυος, μετά δεν είσαι έγκυος, και μετά χωρίζεις! Είμαι πάρα πολύ καλά, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Δεν έχω πρόβλημα με τους φωτογράφους, αλλά γενικά δεν προκαλώ! Δεν μ΄αρέσει να πάρω το σύντροφο μου και να πάω είτε στη Γλυφάδα, είτε στην Κηφισιά που ξέρω ότι είναι στημένος ένας παπαράτσι για να με βγάλει φωτογραφίες. Αν με πετύχει, με πέτυχε. Εγώ γενικά δεν κρύβομαι. Θα βγω τη βόλτα και το φαγητό μου, και θα κάνω τη ζωή μου όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top