Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «θα επέλεγα Μενεγάκη από Γερμανού»

Κάθε ατάκα και... μπηχτή ήταν σε συνέντευξή της η wannabe

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «θα επέλεγα Μενεγάκη από Γερμανού»

Ωσάν τον... μπαμπούλα παρουσίασε τη Ναταλία Γερμανού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που πήγε στην ��κπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο MAD και... είχε μια μπηχτή για όλους, χώρια που δήλωσε ότι θα προτιμούσε να δει εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη!

«Μια φορά που ήμουνα όρθια, παίζαμε ένα παιχνίδι κι έπρεπε να πάω στη θέση μου και δεν ήξερα από που να περάσω μου φαινόντουσαν όλα τα ίδια και περνάω μπροστά απ' την κάμερα και ξαφνικά κρύβω τη Ναταλία και βλέπω τον εκνευρισμό της και τρομοκρατήθηκα πάρα πολύ γιατί λέει "θα πει κάποιος στην Κωνσταντίνα από που να περάσει"», είπε η wannabe οικοδέσποινα πρωινού το Σαββατοκύριακο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Κωνσταντίνα παραδέχθηκε πως μεταξύ μιας εκπομπής με την Ελένη Μενεγάκη, μιας εκπομπής με την Ναταλία Γερμανού και ενός ντοκιμαντέρ θα επέλεγε να δει... την πρώτη! «Θα επιλέξω την Ελένη γιατί όποτε τη βλέπω χαμογελάω, περνάω πολύ ωραία και ότι προβλήματα και να έχω τα ξεχνάω», δικαιολογήθηκε.

«Νομίζω ότι η Ναταλία ασχολείται με κάποια πράγματα πολύ περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Ο κόσμος είναι έξω, η ζωή, η ομορφιά, κάποια πράγματα. Η Ναταλία ασχολείται πάρα πολύ νομίζω μ’ ένα πράγμα που λέγεται διαδίκτυο, σε πολύ μεγάλο βαθμό, να γράψει, να απαντήσει να κάνει. Νομίζω ότι δεν το έχει ανάγκη, ούτε είναι εκεί η πραγματική ευτυχία της ζωής... Με όλο το σεβασμό, πάντα», συνέχισε η Κωνσταντίνα.

Κλείνοντας, το κορίτσι διαβεβαίωσε πως το μόνο που θέλει είναι να έχει δουλειά και, αυτό τον καιρό... μαθαίνει, στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού. «Μπορεί τον άλλο μήνα να ξυπνήσω και να πω ξέρετε τι, εγώ τώρα νιώθω έτοιμη», συμπλήρωσε και... το πιάσαμε το υπονοούμενο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top