Πόλεμος τηλεκριτικών για το ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη

Υπέρ του παρουσιαστή και ο Λιάγκας

Πόλεμος τηλεκριτικών για το ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη

Πολλές είναι οι κριτικές που έχει δεχτεί το ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη.

Σε αντίθεση με την κριτική της Ντέπυς Γκολεμά, η Αλεξάνδρα Τσόλκα, η Τίνα Μεσσαροπούλου και η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου είναι υπέρ αυτής της κίνησης του παρουσιαστή.

«Θυσιάζουν τη βολή τους, την άνεσή τους, την καλοζωία τους μέσα από την ίδια την τηλεόραση της αυτοκρατορικής παντοδυναμίας των νέων χειρουργημένων πλαστικών, Αντουανετών, θηλυκών και αρσενικών. Ευτυχώς λοιπόν υπάρχουν λίγες, ελάχιστες, φωτεινές εξαιρέσεις και άσχετα με τα κίνητρά τους κάνουν κάτι. Ο Κανάκης είναι ένας από αυτούς» υποστηρίζει η Τσόλκα.

Η Μεσαροπούλου τονίζει ότι «γίνεται με καλό σκοπό και για να ευαισθητοποιηθούν άνθρωποι, φορείς. Ακόμα και αν υπάρχει η λάμψη που από πολλούς κατακρίνεται έχει κάτι το θετικό».

Η Λυκιαρδοπούλου υποστηρίζει πως «άφησε την κάμερα να καταγράφει πράγματα και να δημιουργεί στον καθένα συναισθήματα ανάλογα με την προσωπικότητά του».

Πέρα όμως από τις τηλεκριτικούς και ο Γιώργος Λιάγκας τάχθηκε με το μέρος του. Χαρακτηριστικά είπε πως «είναι ένας πετυχημένος άνθρωπος και η ουσία είναι στο καλό. Με μια ωραία δουλειά προσπαθεί να βοηθήσει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top