Δημοσιογράφος «καυτηρίασε» τον δημόσιο θηλασμό της Σάντυς Κουτσοσταμάτη

Πώς σχολίασε την πρωτοβουλία της;

Δημοσιογράφος «καυτηρίασε» τον δημόσιο θηλασμό της Σάντυς Κουτσοσταμάτη

Με... σατιρικά «βέλη» σχολίασε τον δημόσιο θηλασμό που δι��ργάνωσε σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης η Σάντυ Κουτσοσταμάτη γνωστός δημοσιογράφος!

Ο Νίκος Ζαχαριάδης αναφέρει μεταξύ άλλων: «δορυφορική εκπομπή θηλασμού ξεκινά η Σάντυ Κουτσοσταμάτη! Ένα ακόμα βήμα στον αγώνα της για ελεύθερο, αποενοχοποιημένο και δημόσιο τάισμα μωρών, ξεκινά η γνωστή ψυχολόγος -με καθημερινή, ζωντανή εκπομπή- θηλασμού, που θα μεταδίδεται σε όλο τον κόσμο, μέσω του δορυφόρου Hellas-Sat».

Παρεμβάλλοντας μια φωτογραφία -προιόν φωτομοντάζ- όπου η ξανθιά ψυχολόγος βρίσκεται σε τηλεοπτικό στούντιο, έχοντας μπροστά της τις κάμερες ενώ ταυτόχρονα θηλάζει την κόρη της, ο δημοσιογράφος συνεχίζει: «στην εκπομπή της, που κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται “Ρουφ Γκάρντεν”, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη θα θηλάζει ζωντανά, ενώ ταυτόχρονα θα απαντάει σε τηλεφωνήματα του κοινού. Στο συμβόλαιό της, πάντως, με την εταιρία παραγωγής, έχει μπει ρήτρα που προβλέπει ότι, σε περίπτωση που το παιδί της κας Κουτσοσταμάτη είναι χορτάτο και δεν θέλει να εκπληρώσει τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις, η παρουσιάστρια υποχρεούται να το αντικαταστήσει με άλλο, που θα της παρέχει η παραγωγή».

Στο τέλος του κειμένου, ο Νίκος Ζαχαριάδης ξεκαθαρίζει πως το κείμενό του είναι προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top