Νίκος Αλιάγας: «η κόρη μου είναι η κόρη των ματιών μου»

Μιλά πρώτη φορά για το παιδί του και το μέλλον του στην TV

Νίκος Αλιάγας: «η κόρη μου είναι η κόρη των ματιών μου»

Είναι χαζομπαμπάς και το επιβεβαιώνει: μιλώντας πρώτη φορά για την κορούλα του, ο Νίκος Αλιάγας την χαρακτήρισε «κόρη των ματιών του», ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του στην τηλεόραση, υποστηρίζοντας πως δεν αποκλείεται σε 10 χρόνια να μην τον θυμάται κανείς!

«Η κόρη μου είναι όπως λέμε, η “κόρη των ματιών σου!”. Τελεία και παύλα!», δήλωσε ο παρουσιαστής στο περιοδικό «Glow» για το μωρό που απέκτησε στις 29 Νοεμβρίου με την σύντροφό του, Τίνα Γρηγορίου.

aliagas1.jpg

Μάλιστα, μιλώντας για την συντροφικότητα, ο Νίκος είπε: «με τα χρόνια έρχεται η συντροφικότητα, η συνειδητοποίηση της ανάγκης. Με τα χρόνια μοιράζεσαι. Θέλει τον χρόνο του, βέβαια, δεν είσαι πάντα έτοιμος γι’ αυτό, ειδικά οι άντρες».

«Η τηλεόραση είναι μια παρεξήγηση. Χάρη στην τηλεόραση, όμως, ζω. Αυτό το κουτάκι σε φέρνει στα σπίτια εκατομμυρίων ανθρώπων. Όπως του Πλάτωνα η σκιά στο σπήλαιο, κι εμείς σκιές είμαστε στην τηλεόραση. Αυτό είναι το deal: σου δίνει, της δίνεις και στο τέλος θα στα πάρει πίσω και θα τα δώσει σε άλλους», ανέφερε ο παρουσιαστής και κατέληξε: «τη σέβομαι γιατί μου πρόσφερε. Αλλά δε θα έχεις ποτέ το πάνω χέρι, πάντα αυτή θα το έχει. Δε νομίζω ότι θα μείνει κάτι από τη δουλειά μου σε 10 χρόνια. Όλοι είναι περαστικοί και πρώτος εγώ».

aliagas3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top