Γερμανού: Η Σπυροπούλου θα τα καταφέρει ως παρουσιάστρια

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την αγαπημένη της Κωνσταντίνα

Γερμανού: Η Σπυροπούλου θα τα καταφέρει ��ς παρουσιάστρια
​Η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξή της στο εβδομαδιαίο τηλεπεριοδικό my tv μίλησε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλουμε τα καλύτερα λόγια.. «Από την αρχή έδειξε ότι έχει τσαµπουκά και γενναιότητα. Δεν µάσησε καθόλου όταν µπλέχτηκε άθελά της στον τυφώνα και τα έβγαλε πέρα µια χαρά. Θέλει πάρα πολύ να κάνει καριέρα στην τηλεόραση, αγαπάει τον ρόλο της παρουσιάστριας και αποκλείεται να µην τα καταφέρει».

Και συμπληρώνει πως «θα την υπερασπιζόμουνα αν ένιωθα ότι έχει ανάγκη από υπεράσπιση. Η Κωνσταντίνα δεν χρειάζεται δικηγόρο, είναι µάγκας. Το µόνο που ήθελε ήταν ένα βήµα για να ανοίξει τα φτερά της, όπως χρειαστήκαμε κάποτε όλοι µας. Κανείς µας δεν έπεσε από τον ουρανό».

Όσο για την υποτιθέμενη κόντρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δυο γυναικών, η παρουσιάστρια υποστηρίζει πως «πρόκειται απλώς για µια ανάγκη κάποιων δημοσιογράφων να δημιουργούν πάντα κόντρες ανάµεσα σε γυναίκες που μοιράζονται το ίδιο πλατό. Όσο για τις θεωρίες συνωμοσίας που ανέφερες, µπορώ να σου πω ότι φέτος ζω αλµοδοβαρικές καταστάσεις».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top