Γ. Αρναούτογλου: «Αισθάνομαι ότι βρήκα τον άνθρωπό μου»

«Υπήρξαν γυναίκες που με πλησίασαν μόνο για το όνομά μου»

Για την αγαπημένη του Κατερίνα μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ αποκάλυψε ότι σε ηλικία 27 ετών είχε αρραβωνιαστεί, κάτι που δεν γνώριζαν πολλοί.

«Στα 27 μου είχα ��ρραβωνιαστεί μια κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά και χωρίσαμε. Από τότε δεν έχω ξανακάνει πρόταση γάμου», είπε ο παρουσιαστής, χωρίς να αποκαλύπτει αν τώρα βρίσκεται κοντά στο γάμο.

«Είμαι πάρα πολύ καλά και αισθάνομαι ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Κάνω όνειρα για οικογένεια και θα δούμε σε λίγο καιρό αν είμαι κοντά στο γάμο», είπε.

Πάντως ο Γρηγόρης που έχει το γνώθι σαυτόν παραδέχθηκε ότι υπήρξαν γυναίκες που τον πλησίασαν γιατί ήταν γνωστός.

«Υπήρξαν γυναίκες που με πλησίασαν γιατί ήμουν γνωστός. Δε θεωρούσα ποτέ τον εαυτό μου ωραίο άνδρα και ότι έρχονται για τα κάλλη μου. Πολλές φορές σκέφτηκα ότι κάποιες γυναίκες ήρθαν γι’ αυτό το λόγο. Δε θεωρώ ότι είμαι ωραίος άνδρας ή ότι έχω ωραίο σώμα, πιστεύω όμως σίγουρα ότι η προσωπικότητα ενός ανθρώπου υπερισχύει των άλλων. Έχω πάρα πολλή αυτοπεποίθηση σαν άνδρας και το δυνατό μου σημείο είναι το λέγειν μου. Έτσι τις κατάφερνα τις γυναίκες από μικρός», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top