Ο Γκίκας Μάναλης στο τιμόνι της ΕΡΤ

Νέος διευθύνων σύμβουλος μετά την παραίτηση του Νίκου Σίμου

Νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ ορίστηκε ο Γκίκας Μάναλης, μετά την παραίτηση του Νίκου Σίμου, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Από τον Οκτώβριο του 2011, ο κ. Μάναλης κατείχε τη θέση του οικονομικού διευθυντή στη First Business Bank, ενώ είναι μέλος του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Από τον Οκτώβριο 2010 έως Απρίλιο 2012 κατείχε τη θέση του Αντιπροέδρου του ΔΣ του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ γεννήθηκε το 1955. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο του Πειραιά (1978), μετεκπαιδεύτηκε στο University of Sheffield (1987) και έλαβε διδακτορικό στα Χρηματοοικονομικά από το City University του Λονδίνου (1993). Έχει ερευνητικό έργο και δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα περιοδικά, ενώ διδάσκει στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, έχει εκλεγεί λέκτορας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και έχει διδάξει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top