Τζώρτζογλου: «υπερεκτίμησα τον εαυτό μου»

Τι είπε για τα τούρκικα, το σήριαλ που παίζει και... το καλάμι

Τζώρτζογλου: «υπερεκτίμησα τον εαυτό μου»

πρώτη ανάρτηση: 21 - 03 - 2013, 04:55

«Έχω φάει πολλή επίθεση και δεν μου άξιζε» είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή ​«Βράδυ» και έδωσε την δική του απάντηση στα αρνητικά δημοσιεύματα για τον τρόπο που παίζει στην καθημερινή σειρά «Βαλς με 12 Θεούς».

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη είχε γράψει ένα κείμενο στο οποίο έλεγε πως δεν της άρεσε καθόλου αυτό που έβλεπε στο σίριαλ. «Η Αφροδίτη έτσι το δε αν και δεν ξέρω εάν είδε όλο το σήριαλ. Θα είδε τα πρώτα επεισόδια και ίσως της φάνηκε περίεργο ότι είχα μούσι», απάντησε ο Τζώρτζογλου και συνέχισε: «Δεν θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα στην Αφροδίτη αλλά καμιά φορά οι κριτικές εξυπηρετούν και συμφέροντα. Ούτε φτιάχνεται η καριέρα σου με καλές κριτικές».

Ο ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του 80' πρόσθεσε, φωτογραφίζοντας την Αφροδίτη Γραμμέλη: «Δεν μπορεί όλη η Κύπρος να το χει αγαπήσει (το σήριαλ), όλοι οι κριτικοί να το χουν εξυμνήσει, και μία κριτικός να τα βρίσκει όλα μαύρα και άραχνα και η οποία ζήτησε μετά συγνώμη και άρχισε να τα ανασκευάζει».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, είπε μεταξύ άλλων ότι θα ήθελε να είχε περάσει περισσότερο χρόνο στο να βλέπει τους γονείς του, επειδή όταν τους επισκεπτόταν δεν το απολάμβανε. Θα έκανε σίγουρα περισσότερες εκδρομές. Σε ερώτηση του Κωστόπουλου για το αν «καβάλησε καλάμι», ο ηθοποιός απάντησε άμεσα: «Όχι ρε Πέτρο. Καλάμι δεν καβάλησα ποτέ. Μιλάω ειλικρινά. Δούλευα χειμώνα, καλοκαίρι. Απλώς υπερεκτίμησα τον εαυτό μου γιατί νόμιζα ότι μπορώ να τα κάνω όλα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top