ΕΞΑΛΛΗ η Ελένη με τους φωτογράφους: «Δεν μπορώ να αισθάνομαι ότι κάποιος είναι πάντα πίσω μου»

«Θα σας γλιτώσω από την κούραση και θα βγάζω μόνη μου τις φωτογρ��φίες μου»

Τι ήταν να δει η Ελένη φωτογραφία της σε περιοδικό, που φορά μαντήλα για να αποφύγει τους φωτογράφους; Έξαλλη έγινε και με τη βοήθεια των συνεργατών της τα έβγαλε από μέσα της και τα έψαλλε εμμέσως στους φωτογράφους που την παρακολουθούν σε κάθε της βήμα.

«Με κανιβαλίζετε για τις φωτογραφίες που είμαι με τη μαντήλα. Το καταλαβαίνω… Τις είδα κι εγώ και γέλαγα, αλλά μπείτε και στη θέση μου. Καμιά μέρα θα με πιάσει κανένας πόνος, κανένας σφάχτης σε καμιά εξοχή… ε δεν μπορώ να αισθάνομαι συνέχεια ότι κάποιος είναι από πίσω μου και δεν μπορώ ούτε να σταματήσω στην εξοχή. Δεν γίνεται άλλο. Κάποια στιγμή σε πιάνει και λες “δεν είμαι καλά” δε θέλω να έχω πρόσωπο, θέλω να έχω μια μαντήλα», είπε αγανακτισμένο το Λενιώ.

Και μη νομίζετε ότι έμεινε εκεί. Γιατί μπορεί στο παρελθόν να μας έβαλε κανονικά μες στη ζωή της, με φωτογραφίες του υπέρλαμπρου γάμου της, των βαφτίσεων των παιδιών της και ένα σωρό άλλες οικογενειακές στιγμές, όμως τώρα το κ��ρίτσι σου λέει μπάφιασε.

«Όχι τίποτε άλλο, αλλά ανησυχώ εκεί στα λαγκάδια μη γλιστρήσει κανένας φωτογράφος και τσακιστεί και μετά τρέχουν εμένα», είπε πάλι με έντονη ειρωνεία στον τόνο της.

Αλλά επειδή η Ελένη είναι τσακάλι, τη βρήκε τη λύση για να βρει κι εκείνη την ησυχία της και να μην κινδυνεύει και η σωματική ακεραιότητα των φωτογράφων.

«Τώρα στα βουνά σκέφτηκα να τις βγάζω μόνη μου τις φωτογραφίες για να μην τραβιούνται οι άνθρωποι και πάθουν κανένα ατύχημα. Θα τις βγάζω μόνη μου και θα τις ανεβάζω στο Twitter, να τις βλέπετε να τις χαίρεστε μωρέ! Αφού θέλετε να με βλέπετε και στις προσωπικές μου στιγμές, αυτές που φαίνονται δηλαδή θα σας τις ανεβάζω εγώ. Τι θέλετε; Το κομμωτήριο; Άλουστη; Αναμαλλιασμένη; Πάρτε τη ρε να ησυχάσουμε όλοι!», είπε και για ο τέλος μας άφησε την ερώτηση… κόλαφο!!!!

«Εγώ δεν ήξερα ότι θέλετε να με βλέπετε τόσο πολύ. Τόσος κόσμος υπάρχει. Εγώ νόμιζα ότι θα με βαρεθείτε, αλλά αφού σας αρέσει να με βλέπετε θα τρελαθείτε να με βλέπετε», είπε και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top