Ένα ψυχολογικό τεστ… για το πώς αντιλαμβάνεστε τον έρωτα!

Απαντήστε σε 6 απλές ερωτήσεις και μάθετε!

​Δεν είναι απαραίτητο να σημειώνετε τις απαντήσεις σας, αρκεί να τις θυμάστε για να διαβάσετε την ερμηνεία μετά. Ειδάλλως , μολύβι και χαρτί και ξεκινήστε…

1) Προχωράς προς το σπίτι του αγοριού/κοπελιάς σου. Υπάρχουν δυο δρόμοι για να πας εκεί. Ο ένας είναι ένας ίσιος δρόμος που σε πάει εκεί γρήγορα, αλλά είναι συνηθισμένος και βαρετός. Ο άλλος είναι ένας με αρκετές στροφές και γεμάτος με αξιοθέατα στη διαδρομή, αλλά αργείς λίγο για να φτάσεις στο σπίτι του/της αγαπημένου/αγαπημένης σου.

Ποιο δρόμο θα διάλεγες; Τον μικρό ή τον μεγάλο;

2) Στο δρόμο βλέπεις δυο θάμνους με τριαντάφυλλα. Ο ένας είναι γεμάτος με
άσπρα τριαντάφυλλα και ο άλλος με κόκκινα τριαντάφυλλα. Αποφασίζεις να
πάρεις 20 τριαντάφυλλα για το αγόρι ή την κοπέλα σου.

Τι συνδυασμό χρωμάτων θα διάλεγες; (Οποιοσδήποτε συνδυασμός, ακόμη κι ένα χρώμα)

3) Επιτέλους φτάνεις στο σπίτι του/της . Χτυπάς το κουδούνι και απαντάει η καμαριέρα. Μπορείς να ζητήσεις από την καμαριέρα να του/ της πει να κατέβει, ή μπορείς να πας να τον/την πάρεις ο ίδιος.

Τι κάνεις; Ζητάς από την καμαριέ��α ή πας μόνος σου;

4) Τώρα ανεβαίνεις στο δωμάτιο του φίλου ή της φίλης σου και δεν είναι κανείς εκεί. Μπορείς να αφήσεις τα τριαντάφυλλα στο παράθυρο ή στο κρεβάτι.

Πού βάζεις τα τριαντάφυλλα; Στο κρεβάτι ή στο παράθυρο;

5) Αργότερα είναι ώρα για ύπνο. Εσύ και ο αγαπημένος ή η αγαπημένη σου πάτε για ύπνο σε ξεχωριστά δωμάτια. Ξυπνάς το πρωί και πας στο δωμάτιο του/της για να τον/την δεις. Μπαίνεις στο δωμάτιο και …

Είναι ξύπνιος/ α ή κοιμάται;;;

6) Είναι ώρα να πάς σπίτι σου τώρα, και ξεκινάς να πας πίσω. Μπορείς να πάρεις τους δύο δρόμους: Τον συνηθισμένο, βαρετό που σε πάει σπίτι γρήγορα ή αυτόν με τις στροφές, γεμάτο με τα αξιοθέατα που πάς με το πάσο σου.

Ποιό δρόμο διαλέγεις; Τον μικρό ή τον μεγάλο;

Διαβάστε την ερμηνεία:

1. Οι δρόμοι αντιπροσωπεύουν την στάση σας στον έρωτα. Αν διαλέξατε τον σύντομο, ερωτεύεστε γρήγορα και εύκολα. Αν διαλέξατε τον μεγάλο, το πηγαίνετε αργά και δεν ερωτεύεστε εύκολα.

2. Ο αριθμός των κόκκινων τριαντάφυλλων αντιπροσωπεύει πόσο περιμένετε να δώσετε σε μια σχέση. Ο αριθμός των άσπρων λουλουδιών αντιπροσωπεύει πόσο περιμένετε να πάρετε από μια σχέση. Γι’ αυτό αν κάποιος διάλεξε όλα κόκκινα και ένα άσπρο, αυτός ή αυτή περιμένει να δώσει 90% σε μια σχέση και περιμένει να πάρει πίσω μόνο 10%.
3. Αυτή η ερώτηση δείχνει τη στάση σας στο να αντιμετωπίζετε προβλήματα σε μια σχέση. Αν ζητήσατε από την καμαριέρα να φέρει τον/την αγαπημένη σας, τότε κρύβεστε από τα προβλήματα και ίσως ζητάτε κάποιον άλλο να παρέμβει. Αν πήγατε και πήρατε τον/την αγαπημένη σας μόνοι σας, τότε είστε αρκετά ευθείς. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το αντιμετωπίζετε.

4. Το που τοποθετείτε τα λουλούδια δείχνει πόσο συχνά θα θέλατε να βλέπετε τον σύντροφο σου. Βάζοντας τα λουλούδια στο κρεβάτι : Χρειάζεστε πολύ επιβεβαίωση στη σχέση και θα θέλατε να βλέπετε τον σύντροφο σας κάθε μέρα, αν ήταν δυνατόν. Βάζοντας τα τριαντάφυλλα στο παράθυρο δείχνει ότι δεν περιμένετε να βλέπετε τον σύντροφο σας συχνά, το να τον/την βλέπετε μια φορά ��ην εβδομάδα είναι εντάξει.

5. Βρίσκοντας τον σύντροφο σας να κοιμάται: Δέχεσαι τον άνθρωπο σας όπως είναι. Βρίσκοντας τον σύντροφο σας ξύπνιο: Περιμένετε ο σύντροφος σας νααλλάξει για σας.

6.Οι δύο δρόμοι του γυρισμού αντιπροσωπεύουν το πόσο χρονικό διάστημα μένετε ερωτευμένοι. Αν διαλέξατε το σύντομο ο έρωτας σας για κάποιον διαρκεί συνήθως λίγο. Αν διαλέξατε τον μεγάλο, τείνετε να μένετε ερωτευμένοι για περισσότερο καιρό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top