Δούκισσα Νομικού: «Πήγα στα καλλιστεία για να σπάσω πλάκα!»

Διαψεύδει ΞΑΝΑ τις φήμες χωρισμού με τον Χρήστο Χολίδη

Δούκισσα Νομικού: «Πήγα στα καλλιστεία για να σπάσω πλάκα!»

Με τα τραγούδια του Χρήστου Χολίδη, υποδέχτηκε η παρέα του Μες στη Καλή Χαρά τη όμορφη Δούκισσα Νομικού!

Ντυμένη σε στιλ «ανοιξιάτικη οπτασία» έκανε την εμφάνιση της και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικές με τον φημολογούμενο χωρισμό της και όχι μόνο.

«Είμαι πολύ καλά, δεν είμαι σίγουρα καθόλου στεναχωρημένη, είμαι προβληματισμένη μ΄ αυτά που γίνονται γύρω μας, αλλά δεν είμαι αχάριστη και είμαι κι ευτυχισμένη, εντάξει, όσο μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι και να το λέμε κιόλας».

«Όταν αρχίζουν και βγαίνουν δημοσιεύματα ότι χωρίζεις δεν χωρίζεις, παντρεύεσαι, δεν παντρεύεσαι, είσαι ή δεν είσαι έγγυος, παρ΄ όλο που δεν το θες μπαίνεις σε διαδικασία να το διαψεύσεις, και πάλι όμως δε σε πιστεύουν. Οπότε αποφάσισα ότι δεν χρειάζεται πια και πολλά λόγια να λέμε. Οι φίλ��ι μου και οι δικοί μου άνθρωποι ξέρουν ότι είμαι καλά».

Επιπροσθέτως, η όμορφη παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στην Ναταλία Γερμανού, ότι δεν θα ήθελε επ’ ουδενί μια εγκυμοσύνη να εκβιάσει εξελίξεις στην προσωπική της ζωή:

«Δεν θα ήθελα να μου έρθει ξαφνικά στη ζωή μου ένα μωρό. Την οικογένεια την έχω πάρα πολύ ψηλά, επειδή κι εγώ είμαι μεγαλωμένη σε μία πολύ δεμένη οικογένεια, οπότε θα ήθελα αυτό όταν έρθει, γιατί το θέλω πάρα πολύ, να έρθει με μία συνειδητή απόφαση».

Όσο για τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 του 2007 είπε ότι δεν το είχε πάρει και πολύ σοβαρά και τελικά βρέθηκε εστεμμένη.

«Ήθελα να σπάσω πλάκα κι έτσι βρέθηκα να παίρνω μέρος»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top