Τι θα δείτε στα «Κλεμμένα Όνειρα» την Δευτέρα το βράδυ!

Πρεμιέρα στη ζώνη με συγκλονιστικές αλλαγές

Τι θα δείτε στα «Κλεμμένα Όνειρα» την Δευτέρα το βράδυ!

​Η αποκάλυψη της αλήθειας πλησιάζει και οι εξελίξεις είναι πλέον ραγδαίες στα «Κλεμμένα Όνειρα» που από την Δευτέρα θα προβάλλονται καθημερινά στις 21:15!

Η 'Αντα λέει στον Σήφη πως δεν μπορεί να δεχτεί τα λεφτά του. Εκείνος όμως επιμένει, της λέει πως την αγαπάει και της εύχεται να πετύχει στην κατάκτηση του ονείρου της. Το σχέδιο του Γιάννη για να εγκαταλείψει τη Μαντώ ακυρώνεται και εκείνη του ανακοινώνει πως θα φύγουν για Αμερική, προκειμένου αυτός να ακολουθή��ει μία νέα θεραπεία.

Η Φαίη αποφασίζει να ζητήσει από τον Σταύρο να ακούσει τη Χρύσα, που θέλει πάση θυσία να του μιλήσει. Ο Δημήτρης προσπαθεί να ψαρέψει από την Αλεξάνδρα τι έγινε με το θέμα της τράπεζας και αν εντόπισε τη θυρίδα του Βαλάτου. Ο Ρώσος συγχωρεί τη Χρύσα και αυτή του εξομολογείται πόσο σημαντικός είναι για εκείνη.

Ο Γιάννης δέχεται να κάνει τη θεραπεία στην Αμερική. Η 'Αντα και ο 'Αρης αποχαιρετιούνται με μία συγκινητική κουβέντα. Η Χρύσα ζητάει συγγνώμη από τον Σταύρο και του υπόσχεται να τον βγάλει από τη φυλακή. Η στάση του όμως παραμένει αρνητική απέναντί της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top