Δείτε: Γιώργος Παπαδάκης-Ελένη Μενεγάκη στα πρώτα τους βήματα

Ο άνθρωπος που στηρίζει τον παρουσιαστή όλα αυτά τα χρόνια

Δείτε: Γιώργος Παπαδάκης-Ελένη Μενεγάκη στα πρώτα τους βήματα

​Πάνε πολλά χρόνια από τότε που ο Γιώργος Παπαδάκης καλημέρισε για πρώτη φορά τους τηλεθεατές και εξακολουθεί να το κάνει.

Ο παρουσιαστής σήμερα ήταν καλεσμένος της εκπομπής «FTHISTV» και μεταξύ άλλων μίλησε για τους πετυχημένους δημοσιογράφους τους οποίους ξεχώρισε από την αρχή της καριέρας τους, καθώς και για τον άνθρωπο που τον στήριζε όλα αυτά τα χρόνια, την πολυαγαπημένη του γυναίκα.

«Η Τίνα δεν ήταν μόνο η γυναίκα την οποία ερωτεύτηκα. Είναι ο άνθρωπος μου. Είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου. Εκείνη και τα δημιουργήματα μου. Μου άλλαξε τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους. Αυτή η δουλειά σε κάνει λίγο χύμα. Δεν ξέρω αν θα είχα την ίδια εξέλιξη. Η Τίνα είναι 15 χρόνια μικρότερη από μένα. Το γεγονός ότι ανέχτηκε τις ώρες της δουλειάς μου, τα ξεσπάσματα μου, την παραξενιά μου. Με αντιμετώπισε σαν άνθρωπο της» δήλωσε.

Ενώ αναφέρθηκε και στην πρώην σύζυγό του λέγοντας πως «ήταν υπέροχο κορίτσι. Μαζί κάναμε και ένα δημιούργημα, τον γιο μου που με έκανε τώρα παππού. Ο εγγονός μου θα πάρει το όνομα μου. Δεν κόλλησε όμως η σχέση μας».

Η εκπομπή του ετοίμασε και ένα βίντεο αφιέρωμα μέσα από το οποίο είδαμε την μεγάλη σχολή τηλεπαρουσιαστών του Γιώργου Παπαδάκη.Λόγου χάριν τη Ρούλα Κορομηλά, την Ελένη Μενεγ��κη, τον Θοδωρή Δρακάκη, την Ελεονώρα Μελέτη και πολλούς ακόμα.

Δείτε στο βίντεο πετυχημένους δημοσιογράφους στην αρχή της καριέρας τους που συνεργάστηκαν με τον γνωστό παρουσιαστή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top