Φορτισμένη η Β. Χατζηβασιλείου στην πρώτη εκπομπή μετά το θάνατο του πατέρα της

Τι είπε για εκείνους που της συμπαραστάθηκαν στο πένθος της

Φορτισμένη η Β. Χατζηβασιλείου στην πρώτη εκπομπή μετά το θάνατο του πατέρα της
Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα στο star.gr, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μέσω Twitter μας ενημέρωσε ότι το σημερινό Πακέτο ήταν αρκετά δύσκολο για την ίδια, αφού ήταν το πρώτο μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της.

Και όντως η παρουσιάστρια, αν και ήταν αρκετά ψύχραιμη, ήταν και πάρα πολύ φορτισμένη συναισθηματικά. Ντυμένη στα μαύρα, δεν δίστασε να μιλήσει για τον πόνο της και να ευχαριστήσει, όσους της συμπαραστάθηκαν.

«Η ζωή συνεχίζεται και το Πακέτο συνεχίζεται και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συμπαράσταση και την αγάπη σας στο πένθος μου», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Μπορεί η εκπομπή αυτή να παίζει λίγο απομακρυσμένα από την ημερομηνία του συμβάντος, λόγω του προγραμματισμού, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι κανείς δεν πρέπει να εκφράζει τα ευχαριστώ του όταν μάλιστα νιώθει ότι οφείλει πάρα πολλά σ’ αυτόν τον κόσμο που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Και τα χρόνια δεν είναι λίγα, είναι οχτώ».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ και σε ένα ζευγάρι που ταξίδεψε από τον Όλυμπο για να βρίσκεται κοντά της και να την στηρίξει στη δύσκολη στιγμή της και παίρνοντας μια βαθειά ανάσα ξεκίνησε την εκπομπή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top